Buse4161 Kubra0021 gerçekten öyle 3 gün kedi yavrusuna baktım 2 saatte bir süt içirdim çişini kakasını yaptırdım 1 yıl gibi geldi bana ve çocuk olunca bunu 1 2 yıl boyunca yapıyorsun her gün sürekli
Kubra0021 Buse4161 aynen öyle benimde kedim vardı hamile kalınca sahiplendirdim bakamam diye 3 erkek olunca kocaylan beraber 4 erkek çok zor oluyor Allah hayrını kabul etsin inşallah
Buse4161 Kubra0021 Allah razı olsun aşkım evet evde bakması zor oluyor ben de balkonda bakıyorum eve çok alıştırmıyorum büyüsün gider gezer dolaşır ben mama veririm sadece
Mom6535 Muzikcianne ben eşim benden ayrı yattığı için sinirlenip ağlıyordum kendimi eksik hissediyordum yada bilmiyorum kadınlık yapamadığım için o günlerde aklım karışıyordu artık bence aynı yatakta uyumalısınız eşim ben rahatsız olurum diye yapmadığını belirtmişti ve bende beraber uyuyalım demiştim 3. Haftadan itibaren aynı yatağı paylaştık hem o bebeğin ağlama sesine alıştı düzeni oluştu hem benim korkularım azaldı eşim yanımda yatınca jersey düzene girdi bence bir an önce artık aynı odada aynı yatakta uyumalısınız ❤️hayırlı olsun bu arada
Anniskoo0634 Muzikcianne ikimizde ebeveyn olduğumuza göre bunları ortak şekilde aşacagız, eşimle yatak ayırmayı düşünmüyoruz, kendisi de bunu istemiyor baştan konuştuk 💖 kendini kötü hissetme tek başına alma sorumlulugu canım zaten yorucu bir süreç 🫣♥️
Muzikcianne Anniskoo0634 evet haklısınız, yarın taşıyacağım yatağı. Gündüz de gece de çalıştığı için bıraz alan tanımıştım ama artık gündüzleri çalışmayacak okullar kapanıyor
halitefe Muzikcianne bana göre yapılan en büyük yanlış bebek doğdu diye neden tüm düzen bozuluyor hiçbir eş yatağını ayırmamalı sonra bu düzen erkeğe kolay geliyor ve asla yatakları birleştirmek istemiyor işe gidiyorsa gidiyor gece annede babada kalkmalı anne emzirdiyse baba gazını çıkarmalı hata etmişsiniz yormak istemiyorumun geri dönüşü size çok ağır olur
Muzikcianne halitefe gece de çalışıyor ama artık bu hafta okullar kapandığı için rahatlayacak biraz daha gündüzleri. Bir saat kadar önce konuştuk o da beni çok özlemiş, yarın taşıyacağız yatağı umarım yolunda gider süreç çünkü ben de eşimi yatağımı huzurumuzu çok özledim
Kanatlarimruhumda Bana da desteğe annem geldmişti 1 ay. Ama bebeğe değil ev işlerine. Bebeğime eşimle baktık. Bebekler 3 yaşa kadar geceleri uyanabilir. 3 yık ayrı mı yatacaksınız. Uzun vadeli düşünmek lazım. Evde artık bebek var buna en çok baba alışmalı.
Ozdmrkbraa Muzikcianne ilk çocuğumda sezaryen sezaryen oldum bizim yatağımız da biraz yüksek içeri odada yatacaktım ilk gün yatağıma yatmam zor olur diye vazgeçtim beşiği de direkt kendi odamıza kurmuştuk zaten. Ne biz ayrı yattık ne eşime öyle kıyamam edemem diye düşündüm. Çünkü bebeğim kolikti 10 günden sonra günde 16-18 saat ağlayan bebeğim vardı uyumuyordum kahvaltı bile edemiyordum. Eşimde çok uykusuz gitti işe hiç üzülmedim. Çünkü ilerde o rahatlığa alışıyorlar ve bu senin görevinin gibi davranıyorlar. Benim fikrim bu şu an yine hamileyim çok rahatsız olursa kendisi gitsin kanepe de yatsın 😂 ikinci de doğunca sorumluluklarım daha çok artacak hiç ona müsama gösteremem. Ha şey demiyorum mecbur uyanacak bakacak edecek tabi ki gönül bunu ister ama benim kocam öyle birisi değil bende onu bebek gibi saracak değilim 😂
momofthreechild tahamommy kesinlikle bu yoruma katılıyorum eve geldiğimden beri öyle bir hasta psikolojisine girmedim kendi yatağımda bebeğimde beşiğinde ilk günden beri hep yatak odamda eşimle uyudum , bırakında onlarda biraz sorumluluk alsın bu anlara tanık olsunlar siz artık 3 kişisiniz
tahamommy momofthreechild heh aynen demek istediğim de bu bizim uyku düzenimizin ağzına edilmişken onlar mışıl mışıl uyumasın 😅 uyanmasa da annenin ne kadar uğraştığını gözleriyle görmesi lazım bu süreçte
keyfimin-kahyasi-misin Muzikcianne ben hıc ayrı yatmadım bunuda doğru bulmuyorum Aglaisj uyandirsin önemli değil eisnizin yanına geçin
Prensess33 Muzikcianne üç çocuk annesi olarak soyluyorum boşuna ayrı uyumayın çünkü bebeğin aglamasi hiç bitmeyecek takiii bı düzene girene kadar bebeğin aglamasini eşiniz bı iki duyar tekrar yatar emin olun 😁
2cocuk2kopek susaMom_ kuzum zaten babalık izni var 5 gün 5 gün den sonra da gitti ama dönüşümlü dediğim gibi örnek veriyorum o işten geliyor 2 saat onda ben uyuyorum ben alıyorum o uyuyor
susaMom_ 2cocuk2kopek Ya nasıl başarıyorsunuz valla eşimin işi dikkat gerektiren bir iş uykusundan uyanırda ertesi gün bir şey olur diye hiç uyandırmadım şu güne kadar cam işiyle ilgileniyor sizin yaptığınız gibi yapabilsem aile fertlerinden kimseye ihtiyacım kalmaz cidden