Muzikcianne evim dubleks yatak odam üst katta zorunlu sezeryan olduğum için o merdivenleri iyileşmeden çıkamazdım .
Zaten İlk 40 gün annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak yanımda kaldılar oturma odasında yattım 40 gün. Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum eşimle yatmayı o kadar çok istiyordum ki onunla uyumayı 😢 kırkımız çıktıktan sonra anneme ve kayınvalideme artık geceleri yatak odama çıkıp düzenimi kurmak istediğimi bebeğimin sorumluluğunu tek başıma almak istediğimi alışmam gerektiğini söyledim onlarda anlayışla karşıladılar sağolsunlar. Eşim 3 vardiya çalışıyor. Kayınvalidemle alt-üstlü oturuyoruz. 3. Aya kadar eşim gece vardiyasındayken kayınvalidem gelip kaldı yanımda bazende annem
( bana arabayla 20 dk uzaklıkta) eşim gecedeyken ben yine oturma odasında yatıyordum. Kayınvalidem yada annem bakıyordu ben uyuyordum. 3. aydan sonra eşim yokkende oğlumla tek kalıyoruz. Ve artık hep geceleri yatak odasında yatıyorum. Bu geçici bir süre emin ol çok şükür benim bebeğim 4. Aydan sonra geceleri daha uzun uyumaya başladığı için sıkıntı olmuyor. Ama illaki geceleri ağladığı zamanlarda oluyordu eşim kalkıyordu eğer uyutamıyorsak ve eşim sabah 7de işe gidecekse ben mecbur oturma odasına iniyordum. Orda bakıyordum bebeğime. Şu an 6 ayını 1 hafta sonra dolduracak ve gece 12de gece uykusuna geçiş yapıyor çok nadir gece uyanıyor. Umarım sizin bebeğinizinde uykuları düzenli ve uzun olur da bir an önce eski düzeninize kavuşursunuz. 🌸🥰 Ama geçici bir dönem olduğunu sakın unutmayın. Bende bir ara bu artık hep böylemi olacak eşimle ayrı mı yatacağım diyordum. Ama çok şükür kavuştuk 🤗🤭🥰🌸 (( ÇOĞU KİŞİ BABA SONUÇTA ODA BAKSIN UYKUSUZ KALSIN BENDE EVDE ÇALIŞIYORUM BENDE UYKUSUZ KALIYORUM DEMİŞ. AMA KENDİ EŞİM İÇİN SÖYLÜYORUM BENİM EŞİM OTOMOTİV FABRİKASINDA ÇALIŞIYOR, UYKUSUZ BİR ŞEKİLDE O MAKİNALARI KULLANIRKEN YA BŞR HATA YAPARSA, YADA BİR İŞ KAZASI GEÇİRİRSE. BUNLARI DA DÜŞÜNMEK LAZIM MAALESEF. TABİ KI BABALARINDA SORUMLULUKLARI VAR. AMA BANA GÖRE EĞER SABAH 6-7DE KALKIP İŞE GIDECEKSE İŞİ MASA BAŞI DEĞİLDE BELLİ BAŞLI MAKİNALAR KULLANACAKSA O BABANIN UYUMASI GEREKİR. İŞTEN GELDİKTEN SONRA BAKSIN BEBEĞE ANNE ÖYLE DİNLENSİN 🫠))