MeltemKocamer Hilal7309 sorma perşembe günü doğumum var çok korkuyorum ya😱korktuğum için sinir de oluyorum kendime millet doğuruyo ne var diyorum ama olmuyo🤦🏻♀️
Hilal7309 Irmakdkm sen de bendensin demek 37 haftalığım ve düşünmeden yapamıyorum resmen psikolojim bozuldu
Hilal7309 Irmakdkm çok aşırı mı abartıyorum diyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum varsa yoksa Doğum nasıl olacak
Hilal7309 Irmakdkm bende canım bu seferde ya o an da bir şey olursa korkusu oldu bende öilüm korkusu sardı beni
Irmakdkm Hilal7309 canım aynısı bende var normal doğum yaparken ölürsem ay sezaryen yaparken ölürsem Allah korusun işte vesvese geliyo sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz inşallah dua edelim
Baharmurat Sezeryana gırmeden once sonda takılıyor mu ya bende ondan begret edıyorum cok amlıey oldugum ıcın ondan korkmuyorumda
Hayal-umut Baharmurat takılıyor cnm . Korkma Bn spinal doğum yptim ilk oğlumu Bn gördüm çok güzel bir duygu
Mucizem2 Sezeryan kaçınılmazsa eğer kesinlikle spinal anestezi isteyin. İlk doğumum genel anestezi 2. Si spinal oldu 15 gün önce. Kesinlikle aradaki fark kıyaslanamaz bile. Spinal genel anesteziye göre daha konforlu derdi doktorum hep gerçekten öyleymiş. Korkulcak hiçbirşey yok kızlar korkmayın. Ayrıca beni uyuşturduktan sonra sondayı taktılar.
Aasibel Mucizem2 benim ilki genel oldu şimdi spinal istiyorum. Ama korkuyorumda. Uyanık olmak, hissederim korkusu birde sezeryan sonra baş ağrısı diyorlar. Sizde oldu mu hiç bir olumsuzluk.