Meriveannesi Deleted33000 ayy kıyamam ya kaç yaşinda kızın canım evde dinlen bolca stres yapma🌸 bende yarın gideceğim kontrole sence alttan muayene ederler mi😫
Deleted33000 Meriveannesi kızım 10 yaşında canım bugün hep dinlendim anneme geldim o baktı bize sancım çıkarsa nst de sana da bakarlar alttan zaten korkulacak bişey değil kendini kasmadigin sürece
Deleted33000 Meriveannesi kızım 10 yaşında canım bugün hep dinlendim anneme geldim o baktı bize sancım çıkarsa nst de sana da bakarlar alttan zaten korkulacak bişey değil kendini kasmadigin sürece
GirlandBoy_Mom Meriveannesi çatı muayenesi yaptı canım bi sıkıntı yok dedi makinaları eskiydi ölçmedi kilosunu sadace baş geliş başı yukarıda halen dedi ama düzensiz sancılar çıkıyor ondan yatış istedi doktor ben istemedim
GirlandBoy_Mom Deleted33000 düzensiz sancılarım çıkıyor canım doktor ne zaman düzene girer allah bilir ama yatış öneriyorum tedbir amaçlı dedi ben imza atıp çıktım kızım olduğundan bakan vardı ama istemedim işte
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ah ahh annelik hem evdekini hem karnindakini düşünmek zorundasın inşallah sancıların vaktinde düzene girer de kolay bı doğum olur
Meriveannesi GirlandBoy_Mom iyi aman canım açılman varmıydı ve sancılar yüksekti o zaman yatış verdiklerine göre 😊 Bakalım yarın gideceğim bnde Rabbimden hayırlısı 🤲
GirlandBoy_Mom Meriveannesi açılma yok canım düzensiz di sancılar 60 80 bi ara 100 oldu sende haber edersin çok güzel geçer inşallah🤲
GirlandBoy_Mom Deleted33000 öyle valla kuzum bakacak var ama bensiz nasıl durur bilmiyorum ondan istemedim yatmak 37 nin sonuna kadar düzene girer inşallah
Deleted33000 GirlandBoy_Mom nasip canım o hiç belli olmaz bende de sancı çıkıyor lekelenme de devam ediyor ama bebek daha başı yukaridaymis gelmek istemiyor o yüzden onlar geleceği vakti kendileri belirliyor
GirlandBoy_Mom Deleted33000 vakti ne zamansa o zaman tabiki canım Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻