GirlandBoy_Mom betic kendini kasmamak önemli canım benim 2 doğum olacak işte ister istemez geriliyor yinede
Deleted33000 Meriveannesi kasılma hissediyorsan bekleme derim sancı hissediyorum bide kanama başladı şu an başka hastanede yatış verdiler sabah doktor bakacak
Meriveannesi Deleted33000 geçmiş olsun mu diyim canım haftan geldi dimi senin 🌸 Takip ediyorum canım ben arada oluyor benimki zaten yarın randevum var bakalım doğum şekli nasıl olacak 🤗Rabbim hepimizin sağsalim kolaylıkla kavuştursun 🤲
Meriveannesi GirlandBoy_Mom Evet canım heyecan korku var ilk diye mi bilmiyorum Doğum şeklin bellimi senin 🌸
Deleted33000 Meriveannesi haftam 37+4 oldum canım ama bebeğin başı hala yukaridaymis dün o yüzden büyük bir serum takıldı sanciyi durdurmak için şimdi sanki yeniden sancı başlıyor gibi inşallah cogalmaz çok eziyet cektirmez miniğim
GirlandBoy_Mom Meriveannesi bugün gittim canım normal gözüküyor herşey dedi şimdilik normal doğummuş bakalım
Meriveannesi Deleted33000 tatlım doğum şeklin belli değil mi peki sen normal mi istiyosun haftan güzel 🤗stres yapma canım insanın inanki elinde olmuyor ama işte stres etkiyor sancıyı kasılmayı yatış devam mı doktorlar ne diyolar Kolay doğumlar olsun hepimize Allah’ın izniyle 🤲
Deleted33000 Meriveannesi doğum şeklim belli normal doğum hafta için de bir gün bile karnimda gecirmesi iyi diyor doktorlar stres illa ki oluyo canım ya iki kayıp var bu da baştan beri kanama ve riskle geçince insan illaki panikliyor dün ebeler de öyle diyor evham yapıyorsun diye
Deleted33000 Meriveannesi Acilmam önceki iki doğumdan kalan 3cm açıklık varmış ilerlemedi bebek yukardaydi haftam da 39filan olsaydı suni verirlerdi
Meriveannesi Deleted33000 kolay değil canım benim devlete gidiyosun dimi Kadınlar güçlüdür canım öyle düşününce bi güç kuvvet geliyor bebişler biraz daha dursunlar 🤗🤗zamanında kolaylıkla Allah’ın izniyle kavuşalım 🤲
Deleted33000 Meriveannesi evet o açıklıkla dolaşıyorum dün Acilmam o sancı ile ilerleseydi doğum derlerdi ama ilerlemedi
Deleted33000 Meriveannesi evet canım biz anneler olarak çok güçlüyüz bugün hastaneden çıkmayı da evdeki çocuklarım için kabul ettim kızım ben öyle gidince bende öleceğim sanmış yemek bile yememiş sabah uyandiginda bı sela okunuyormuş ben öldüm sanmış 😭😭😭 gücümüz çocuklarımız için işte
Meriveannesi Deleted33000 ayy kıyamam ya kaç yaşinda kızın canım evde dinlen bolca stres yapma🌸 bende yarın gideceğim kontrole sence alttan muayene ederler mi😫