ssnur Kızlar ilk haftalarda ne sıklıkla çağırdı doktorunuz? Ben en son bayramın 4. günü gittim bir sonraki kontrol için 4 hafta sonra çağırdı bugün itibariyle 8+1 olduk
aylinpalaa ssnur kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağırılıyor bi sorun yoksa zaten. Bi daha ki kontrolünüz ikili tarama zamanına denk gelecek
mrp2023 ssnur ilk 3 ay 2 haftada bir sonraki haftalar 4 haftada bir çağırdı ama 30 haftadan sonra değişebilir
Miniginannesiiii1111 ssnur 10 günde bir çağırdı bebeği kalp atışını görene kadar daha sonra 3 haftada bir şeklinde ilerliyoruz
ssnur aylinpalaa normal mi yani sizce 11. haftaya çağırmış oluyor evet 🫢 bu aralarda çok fazla kalbi durdu vs yazanlar oluyor ya çok endişeleniyorum
ssnur Busra2013 ilk haftalar nasıldı peki hatırlıyor musunuz kalp atışından sonra? Sağlıkla kucağınıza alın🌸
Busra2013 ssnur ben yurt disindayim kalp atisini duyurmadi sagliksiz bebege zarari var die 24 haftaligim daha duymadim😂6 haftalikta gitmistim bebek var iste usgden kalbi atiodu ama dinletmedi ayni 5 haftada bir cagiriyordu fazla usg bebege zararli die
minikari ssnur bende sen gibiyim çok okudum öyle yazıları falan perşembe randevum var çok korkuyorum ama kötü düşünmemeye çalışıyorum Allahım kimseye o acıyı yaşatmasın Sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥲🌸
Hashasim2020 7+3 kalp atışını duyduk 1 ay sonra çağırdı neredeyse 5 hafta sonraya randevu verdi ben de merak ediyorum ama yapacak bir şey yok sanırım 🥲
Asyasel1720 ssnur merhaba 30 haftalık olduk bizde ayda bir kere muayene oluyorum bende son haftalarda sıklaşıyor kontroller
KLORAKHANIM ssnur normali o, 8 haftalık 12 haftalık 15 haftalık gittim şuan 18 ve randevum 2 hafta sonra