Nrckmkci defnevedoruk benim de ikinci sezeryan olucak ilkinde planlı tarihte oldu bunda da inslh öyle olur ama olmazsa acil olarak gidildiğinde sezeryana almak için bekletiyolarmi yiyeceklerin saati geçmesi için
defnevedoruk Nrckmkci kızımda bekletmemişlerdi canım, bide sabaha karşı doğdu 6:36ydı saat en son akşam yemeği yemiştim 1 gibide atıştırdığımı söylemiştim
Demet_yldz Deleted33000 bende aynıyım vc ye çıkmak ayrı agrısı ayrı yordu ama gecem persembe gittim nst de sancı cıkmadı
Deleted33000 Demet_yldz bende çıkıyor işte nst de şimdi geldim hastaneden nst de 100 leri geçen ağrım çıktı
Demet_yldz Deleted33000 doğum geliyo canım Allah bi avazda kurtarsın şiddetini hissediyo musun açılma varmı
Deleted33000 Demet_yldz açılmaya baktı da önceki dogumlarimdan kalan açılma varmış şiddeti çok hissettim hatta nst odasinda kızım iyiki yanımdaydı o gitti doktoru çağırdı ben kıvranıyorum o sırada bak nst mi yeni post açtım ordan görebilirsin
Deleted33000 Demet_yldz üçüncü çocuğum doğacak inşallah iki de düşük var bundan önce sende durumlar nasıl sen gittin mi doktora
3bebe1anne Deleted33000 bebek aşağı doğru baskı yaptığı için bunlar oluyor dogum belirtisi değil ama dogum yaklaşıyor demek canm