Deleted33000 Kızlar sorum yukarda iki üç gündür afedersiniz günde iki defa üç defa büyük abdeste cikiyorum en ufak gaz olsun sancı yapıyor doğum sanıyorum tuvalete gidince geçiyor aceba sizlerde de oluyormu böyle olup birkaç gün içersinde doğum yapan varmı
defnevedoruk Deleted33000 aynı durumu yaşıyorum, hatta afedersin 2 gece önce 3 kere üst üste çıktım çok kötü oldum acile gittim nstde sancım da çıktı. Günü gününe aynıyız
Kubra0021 Deleted33000 evet bendede oluyor çok kötü oluyorum tuvaleten sonra düzeliyor doktoruma.sordum doğum yaklaştığı için bebek baskı yapiormus o yüzden oluyormus
Demet_yldz Deleted33000 bende aynıyım vc ye çıkmak ayrı agrısı ayrı yordu ama gecem persembe gittim nst de sancı cıkmadı
3bebe1anne Deleted33000 bebek aşağı doğru baskı yaptığı için bunlar oluyor dogum belirtisi değil ama dogum yaklaşıyor demek canm
Deleted33000 defnevedoruk evet bende de sancı çıkıyor ama doğum sancısı değil neden oluyor ki aceba hangimiz önce doğuracak benim bebiş duracak gibi değil pek
Berivanvv Bende 38.0 haftadayim aynısı banada oluyor.normalde afedersiniz iki günde cikardim bu aralar nedense günde iki veya üç yere büyük tuvalete cikiyorum😐
Deleted33000 Kubra0021 perşembeye kadar dogurmazsam kontrolde bende soracağım neden oluyor acebaresmen çocuk gibi gaz sancısı çekiyorum
Deleted33000 defnevedoruk aaa son 8 gün sağlıkla gelsin miniğin benimki ilk ikisi normal dogumdu buda öyle olucak inşallah
Deleted33000 defnevedoruk hadi ya senin çocuklar aceleci demekki sezeryan günü tammkac haftalık olacaksin
Nrckmkci defnevedoruk benim de ikinci sezeryan olucak ilkinde planlı tarihte oldu bunda da inslh öyle olur ama olmazsa acil olarak gidildiğinde sezeryana almak için bekletiyolarmi yiyeceklerin saati geçmesi için
Deleted33000 Berivanvv kontrolumu bugüne aldım bakalım doktora unutmazsam soracağım gece çok şiddetli bel ağrısı yaşadım