anneoluyorum1212 2kizannesi30 bir sorun yaşadınız mı bebeğe geçmesin de falan? Ne kullandınız acaba? Şimdi iyi misiniz
anneoluyorum1212 _illaedep çok geçmiş olsun kaç haftalıksınız acaba 🥺Ben de dayanamadım başladım ve şimdi bende bebeğim de iyiyiz o da sanki daha iyi hareketleri falan daha canlı sanki psikolojik mi bilmiyorum. Yemek yiyemiyordum zayıflamıştım düzelmeye başladım
_illaedep anneoluyorum1212 Allah razı olsun 8+5 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum Rabbim hepimize Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲🥺
2kizannesi30 anneoluyorum1212 hamileliğimde doktor kesti arada bi kaygı bozukluğu yaşıyorum lohusa depresyonum uzun sürdü 1 sene kullandım bıraktım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim tetikledi büyük ihtimalle başa sardı ilaç veremem dedi konuşur öneri verebilirm dedi birdaha gitmedim doğumdan sonra kötü olursam tekrardan başlamayı düşünüyorum
anneoluyorum1212 2kizannesi30 ilk 3 ay vermiyorlar ama zorlanınca veriyorlar daha sonra. Benim için de öyle oldu. Umarım atlatırız hepimiz
anneoluyorum1212 _illaedep Rabbim sizin de içinize ferahlık versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum yalnız değilsiniz 🌸
_illaedep anneoluyorum1212 çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bkt1052 Kızlar hiçbir belirtim yok ama idrar tahlili verdim bugün eritrosit ve hemoglabin yüksek çıkmış , idrarda kan görülmüş yani , sonucu doktora yarın göstereceğim böyle birşey başıma gelen var mı hamilelikte
mjgnylmz-21 Bkt1052 Bkt1052 hangi psikiyatri sizin bnde ankaraya yeni geldim bilmiyorum buralari doktor bna ludiomil yazdi ilk defa duyuyorum onceden paxera kulaniodum onu yazmadi naptiysam olmaz dedi gebelikte
Bkt1052 mjgnylmz-21 merhaba ben online görüşme yapıyorum Ankara’da değil doktorum , siz hangi doktora gittiniz devlette mi
mjgnylmz-21 Bkt1052 evet devlete gittim bunu yazdı iyi gelir mi acaba bu aralar çok kendimi huzursuz mutsuz hissediyorum takıntılarım var sürekli el yıkama gibi sadece elle kalmıyor tabi bütün her şeyi yıkıyorum kafayı yemek üzereyim
Bkt1052 Ludiomili bende rica etmiştim doktorumdan ancak farklı bi ilaca geçiş yapmaktansa paxerada kalmanın daha doğru olacağını söyledi
mjgnylmz-21 Bkt1052 ben paxra 20 kulaniodum gebelikten once. Cok iyi gelmisti bnaa ludiomil nasl acaba buda iyi gelirmi