Bebeek_12 Bkt1052 doktorda gerekli görürse yaptırırım o zaman canım. Sen ikili tarama testını yaptırcak mısın
Bkt1052 Bebeek_12 yok canım yaptırmayacağım . Doktor hatalı çıkma ihtimali çok yüksek dedi . İçimde bir tane cansız embriyo olduğu için doğru çıkmayabilirmiş. Ultrasondan takip edecekler bebeğin durumunu
anneoluyorum1212 Bebeek_12 bir tık daha iyiyim sanki işe yaramaya başlıyor sanıırım. Senin nasıl durumun bir sıkıntı yok inşallah
Bebeek_12 anneoluyorum1212 anca etkisini görürsün dahada iyi olursun Allahın izniyle. Yok canım benim tamamen geçti
Bkt1052 Bebeek_12 canım nasılsın ? Ben bugün 25 e çıktım doktor yetersiz gelirse 30 a çık dedi . 2 3 gündür çok kötüydüm
_illaedep anneoluyorum1212 ben ilaçları bıraktım 3 hafta oldu.datanamıyorum bu şekilde bebeğe daha çok zarar veriyorum yarın için randevu aldım psikeatristime gidicem yaşadıklarımı hissettiklerimi anlatıcam yönlendirmesine göre hareket edicem. Allah büyük bir yoluna koyar inşallah 🤲
anneoluyorum1212 _illaedep çok geçmiş olsun kaç haftalıksınız acaba 🥺Ben de dayanamadım başladım ve şimdi bende bebeğim de iyiyiz o da sanki daha iyi hareketleri falan daha canlı sanki psikolojik mi bilmiyorum. Yemek yiyemiyordum zayıflamıştım düzelmeye başladım