Tucci Merhaba anneler başlıkta da belirttiğim gibi merak ettiğim durum serklajı olup doğum zamanını yazabilecek olan var mı aramızda azıcık pozitifliğe ihtiyacımız var diye düşünüyorum ☺️🌸 Bende 21.haftamda serklaj oldum şuan 26.haftamdayım çok şükür inşallah zamanında gelir bebişlerimiz dünyaya🙌🏽🙌🏽♥️
gbdl2023 Tucci ilk kızımda 34 haftalık suyum geldi bu ikinci kızımda bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanicak ☺️
myangelson Tucci ilk hamileliğimde 26+5 de enfeksiyon kaynaklı doğum yaptım. Bu hamileligimde 37+0 da tansiyon kaynaklı doğum yaptım yoksa 39 a kadar gidecektik
Pparla Tucci 35+5 de doğum oldu ikiz gebelik 🥰sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 günlerimi burda az harcamadım en ufak kötü yorumda direk bende de mi böyle olacak düşüncesi ile yedim bitirdim kendimi çok şükür bir sorun olmadı inşallah hepinizin süreci çok güzel geçer hiç bir kötü yorumun sizi etkilemesine izin vermeyin 😊
biranneadayi1 Ben 23. Haftamda serklaj oldum, 29. Haftamdayı. Henüz doğurmadım :) ben de merak ediyorum , 37 yi geçen çok kişi var mı acaba :)
Tucci biranneadayi1 Çok duydum bende o zamana kadar gelenler var inşallah bizler de görürüz zamanında sağlıkla doğumları 🌸🙌🏽
Mybabyyyyy1 biranneadayi1 Merhaba bende 23 haftalığım ve yarın serklaj yapılacakta . Acaba açıklığınız veya rahim ağzı kısalığımı vardı ne için olmuştunız? Yaparken hisssettiniz mi? Sonrasında nasıl ilerledi süreciniz benimle paylaşır mısınız 🙏
aanne_1998 biranneadayi1 bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz acaba bende 22. Haftamda Serklaj oldum deneyimlerinize ihtiyacım var
aanne_1998 Bende 22+0 da acil Serklaj oldum ikizlere gebeyim ve daha 5 gün oldu psikolojik olarak çok etkilendim pozitif hikayeleri duymaya ihtiyacım var umarım hepimiz tam zamanında evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻 ayrıca bu süreci nasıl geçiriyorsunuz ben WC dışında ve yemek yemek dışında hiç kalkmıyorum m
Tucci aanne_1998 26+3 deyim evin içinde dolaşıyorum ağır iş harici evde kendimce bişeyler yapıyorum eşim yapıyor sağolsun bol bol dinleniyorum yatıyorum uzanıyorum bi şekilde geçiyor emin ol 🌸☺️🙏🏾
Cerokk Bende 3 gün önce serklaj oldum hala hastanede yatıyorum tek düşündüğüm bebeği ne kadar daha içeride tutabiliriz… bi umut forumda geziyorum
Tucci Cerokk Kendini strese sokma zaman bir şekilde geçiyor emin ol sağlıklı olsun da yeter ki sabır yapacak pek de bişey olmuyor malesef 🌸🙏🏾
babymomm__ gzmtrrgtt bisi sorabilir miyim serklaj süresince bebek büyüdükçe dikis yerinde sizlama oldu mu ve lekelenmeniz oldu mu bende 11 haftalik oldum suan 20 haftalığım bugün minik bi peçeteye leke gibi bisi geldi normal mi anlayamadım
Atnc babymomm__ merhaba bende Serklajlıyım 12.haftada atıldı suan 20+4 oldum bence bi doktorunuzu arayın mesaj atın sorun
gzmtrrgtt babymomm__ Ara ara lekelenmeler yaşadım özellikle fazla ayakta kaldığım yürüyüş yaptığım yada ev işi yaptığım günler hep lekelenme ile karşı karşıya kaldım kendini zorlamaman gerekiyor özellikle kabız olmaman gerekiyor dikkat et dikişler kanıyor o zaman