Onurbanuu Belirtiler ne zaman başladı sizde veya ne zaman bitti kızlar (bulantı,kusma,göğüs hassasiyeti )
Ayseguls_baby Onurbanuu hafta hafta değişiyor bende belirtiler. Örnek verecek olursam 12 haftalığım, sadece 8. Haftada 2 kez kusmuştum geçmişti. 12. Haftaya girdiğimden beri nerdeyse her gün sabahları kusuyorum
Ceku256 Onurbanuu 7 de kusmaya başlamıştım 16 da hafiflemişti ama yine haftada 1-2 devam ediyordu en son 18 lerde falan tamamen bitti diye hatırlıyorum.
Onurbanuu Mucizem2131 benimde aynı mıde bulantısı cok olmuyo bile sanki göğüslerimde hassasiyet gıttı gıbı 6+3
Onurbanuu Alya05 benımde vardı göğüs hassasiyeti sankı bugun gitti gibi çok mıse bulantısı yasamadım şükür ki bende 6+3
Onurbanuu Ceku256 bende bazen endıse edıyorum kusmuyorum dıye ama arada mıde bulantım oluyo sadece 😅 goguslerım hassasiyet vardı bugun gıttı gıbı degısık 6+3 benkmde
Ley99 Onurbanuu benimde 6 haftaya girdiğimden beri böyle oluyor karın şişliği var ama göğüs ucu hassasiyeti dalgalanıyor komple geçiyor gibi oluyor sonra gene geliyor bu durumda beni endişelendiriyor tabi ama demek ki normal çoğu kişi de böyle
Ceku256 Onurbanuu göğüs hassasiyeti ara ara gidip geliyor. Ben 8. Haftada tüm belirtilerimi 2-3 gün kaybettim sonra tekrar geldiler o ara bi endişelenmiştim bebeğe bir şey mi oldu diye ama sorun yaşamadım.
Katya1 Onurbanuu bulantım 7.haftamda başladı 20 haftalık olduk hala geçmedi malesef ki ilaçsız mahvoluyorum. Göğüs hassasiyetim yok ama bel ve kasık ağrısı çoğaldı rabbim yardımcımız olsunn 🙏
Mavro Hiçbir belirtim olmadı. Sadece adet geçikmem vardı. Çok şükür hamilelikte de bulantı kusma aşerme yaşamadım.
Ceku256 Onurbanuu Evet maalesef hareketleri hissedene kadar bulantı göğüs hassasiyeti takip ettim şimdide ay bugün az mı hareket etti diye endişe ediyorum. İlla kafaya takacak bir şey çıkıyor😂 Annelik böyle bir şey sanırım🤗💞