Tutaste_ 2cocuk2kopek senle koburstıgumuz kişi bide ona baskası yapmış gibi anlatmıştı sonra kız yazdı sen yaptın diye fjfj
crazyymom Balbebek012 ya ben en çok sacmalayanlari birde tanıdığım birkaç kişi var mesela sen varsın @Selim_Alparslan @[silindi] @Buse4161 @edabolukbasi3- @Hilalcanim @Nurellaaaaaaa1212 Bunlar şimdilik aklıma gelenler Birde canim femayim vardı onuda vefat edince görmek nasip oldu 😔 Bikac kişi daha var şuan aklıma gelmiyor mesela
Balbebek012 crazyymom ayy canım ya hiç deme onu 🥹🥹🥹 aslında o saydıkların ve sen de merak etmiyor değilim 🩷 belki kısmet olır bir gün
[silindi] crazyymom güzelliğimi femayı çok önceden görmüştüm 🥹 benim de sen varsın @crazyymom @Balbebek012 @Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom @Nurellaaaaaaa1212 Birisi daha var ama onu söyleyemiyoruz mlsf…
crazyymom YavruKurtveAnnesi kız halbuki yen konuştuk değil mi işte böyle unutuyorum yaa o yüzden mih gibi aklıma çakıyorum işte hshshsh B12 yerlerde at askom senide çok merak ediyorum
[silindi] crazyymom yavrum arada dadanıyorlar ya foruma. Geçen de bebesini attı onu da sildirdim hahshshshh atmayın fotonuzu özelden atın ya da
Nurellaaaaaaa1212 [silindi] ay ben de cok merak ediyorum sizinle hep oturup kahve içmeyi hayal ediyorum 😂😍
crazyymom [silindi] evet asko onu bende düşündüm o yüzden asla açık fotomu atmam mesela ama bu postu görüp yorumları tek tek okuyup fotolari görene kadar sileriz ya🤣
[silindi] crazyymom hani eğitim eğitim diye kuduran zır cahil tipler vardır ya, okul vs kurtarmamıştır.. heh tam o tip ondan shshhshshs