crazyymom Selim_Alparslan ben onları görünce bidaha münakaşaya girmemek için postlarini okumadan geçiyor görmezlikten geliyorum ne ugrasicam kendi kendilerini yesinler hahshsh
Tutaste_ crazyymom djxjxjxjdj kendi hesabından güzel yorumlar yazıyor öbür hesabından millete sallıyor sjxjd
crazyymom Tutaste_ ayy bide öyleli yani ay şimdi daha çok meraklandım ya kim bu? Özelden mesajları görüyorlar dimi
YavruKurtveAnnesi crazyymom valla ben aşırı şaşırdımm seni engellemistim yazmış 😁😁 mihh gibi aklımda amaa
Balbebek012 crazyymom ahahaa kimseye merak etmiyorum yaa bir de çoğu bir çok hesapla geziyor ya burda kaç kez ifşa oldular bazıları da Pinterest’ten görsel alıp post açıyordu ifşa oldular shshshsj ksk🤣🤣 hiç merakım yok
crazyymom Balbebek012 ya ben en çok sacmalayanlari birde tanıdığım birkaç kişi var mesela sen varsın @Selim_Alparslan @[silindi] @Buse4161 @edabolukbasi3- @Hilalcanim @Nurellaaaaaaa1212 Bunlar şimdilik aklıma gelenler Birde canim femayim vardı onuda vefat edince görmek nasip oldu 😔 Bikac kişi daha var şuan aklıma gelmiyor mesela
Tutaste_ 2cocuk2kopek senle koburstıgumuz kişi bide ona baskası yapmış gibi anlatmıştı sonra kız yazdı sen yaptın diye fjfj