cauuv1 Leylak34 ya aslında iyi insanlar hep yardımcılar durumları orta ama bilmiyorum sehir dısında yasıyolar bebege bi hırka patik getirdiler o kadar şaşırmıstım baya beklentiye girmicem şuan 2. Ye hamileym ihtiyacın varmı diye sormadılar henüz
cileklitursu Leylak34 anası ne gördü ki danası onu görsün bunu eşim bildiği halde de hep ailesini savur
Leylak34 Ftm2025 Benimkiler de öyle ilk çocuğum olacak bi sevinmedim ustunkoru hayırlı olsun dediler bitti gitti kaç aylık olduğunu bile bilmiyorlar.lafa gelince iyi kaynana oluyorlar ama güya kızlarından ayirmazlar bizi
Ftm2025 Leylak34 aynısı o benim gelinim değil kızım derler kızları ve öteki gelini doğurunca altın yüzük almış hepsine bana hiç bi bk almazlar umrumda da değil açıkçası benden uzak dursunlar ben onlara bilezik takayım yeter ki benden de ailemden de uzak dursunlar
Angel23 Leylak34 çeyrek.ama geldi otobüs parasını biz verdik giderken biz verdik bide bana bakti diye para.aldi🙄🥲🥲🥲
Leylak34 AnayimBenAna_ hiç laf vurmadin mi anacım ben mi fazla patavatsızim 🤭ben drekt söylerim valla ya
AnayimBenAna_ Leylak34 yok ya niye vurayım sonuçta içinden gelirse yapar yani yapmazsa boğazına mı yapışayım :) art niyet sezersem evet laf sokarım söylerim sonuna kadar ama bu tip konularda kimseye minnetim yok açıkçası
Angel23 Leylak34 yooo valla kira da alıyor bayram seyran normalde asla çocuğuma harçlık veya hediye almış biride değil ikinci doğumum olcak yine giderken bakma parası alcak 🤷🏻♀️
Leylak34 AnayimBenAna_ Ben derim valla hele paraları varsa ihtiyacım olduğundan değil herkes görevini bilmeli
birmayismasali Kızlarrrr dogumdan önce hamile olduğunuzu söylediğinizde bir şey taktılar mı 😂 ben henüz yeni kalp atışını duyduk ve ailelerimize söyledik eşimin ailesinden bi hediye bekledim ama henüz yok 😂
Duduperi Leylak34 Sağolsunlar bebeğimin odasını alacaklar 🌸 Ekstra bana bir şey almalarını beklemiyorum ya da almaları gerektiğini düşünmüyorum açıkçası ben. Güçleri durumları el verirse bebeğe takı takarlar zaten. Alamazlarsa da canları sağolsun.
Leylak34 Duduperi önemli olan bebek icin bir şey yapmaları zaten bu takı olur eşya olur ne farkeder ki .yeterli ellerini taşın altına koysunlar:))
Embu Leylak34 annem bana bilezik bebege çeyrek taktı kv sadece bebege çeyrek taktı bana birşey yok 🤣🤣 hastaneye bebekli terreryum la gelmiş bebege getirdik diyor normal çiçek alsa bana olurdu içi giderdi 🤣