[silindi] Leylak34 kp 1.500 tl vermisti kv yarım takmıştı takarken dahasını yaparız dedi ne zaman yapacaksa artık bebeğim 1 yaşında oldu 😁
Ehjfjsjs Leylak34 oğlumda çeyrek aldılar sünnet oldu yine çeyrek aldılar. Kızıma hamileyim küpe almışlar şimdi de ☺️
Leylak34 Ehjfjsjs durumları yoksa ceyrek kabul edilebilir ama varlık içindeyseler ceyrek de çok az olur
Selinselinselin Leylak34 ay takılıyor mu normalde bana eşim almıştı ama onlarda sıfır durumlarıda vardı. Gerçi taksalar geri isterlerdi kesin ama beni kızı gibi görürler yersen tabi😂
Leylak34 Selinselinselin Hayatim arkadaşım doğum yaptı geçen hafta kayinbabasi 1 bilezik takmış 20 gram .bebege de 1 tam adam da yoksul işçi. İsteyen takıyor bi şekilde.
Selinselinselin Leylak34 ya gerçekten mi bir de ilk tek torun suan ama ben şuan şok ne diyim bilemedim
cileklitursu Leylak34 hiçbir şey ikimizede hastaneye gelirken birtane meyve suyu bile almadılar gerçi eşimde almadı çiçek fotosu gösterip bunu alacaktimda pahalı çocuğun eksiğini alırız yazık paraniza diye anne babasıyla söylediler
Mucgan Leylak34 hic bisey ne bana ne bebegime 🙄 4 yasinda 4 yıldır görmediler bu sene tanistilar. Şimdi 2.ye hamileyim onuda artık boş geçerler küsmeye bi bahane bulurlar.
Mrvsmt2502 Leylak34 ilkinde telefon ihtiyacım vardı 2022 de 5000 bin tl lik bi telefon aldılar. İkincide hiçbir şey
Ftm2025 Leylak34 hiç bişey takmazlar bir hayırlı olsun demediler sevinmediler asla sormuyorlar kaç aylık diye bile doğumuma bile gelmezler istemiyorum da zaten cehennem olsunlar
Leylak34 Ftm2025 Benimkiler de öyle ilk çocuğum olacak bi sevinmedim ustunkoru hayırlı olsun dediler bitti gitti kaç aylık olduğunu bile bilmiyorlar.lafa gelince iyi kaynana oluyorlar ama güya kızlarından ayirmazlar bizi
Leylak34 AnayimBenAna_ hiç laf vurmadin mi anacım ben mi fazla patavatsızim 🤭ben drekt söylerim valla ya