anneolmakneguzel_ Hilalcanim kene ısırınca hemen her ihtimale karşı antibiotik başlanmalı. Kene hastalık taşıyorsa sonu kötü olabilir
Hilalcanim edabolukbasi3- Burnosunn_annesi anneolmakneguzel_ [silindi] Bebivekedi arinmommy kizlar yesillikli bi yere gittik ama kizim uyudu arabasinda eve donenen kadr da kalkmadi yani eve geldk kolunda küçücük bi bocek sari gibi korkudan gorunce hemen elimle sirkeledm düşürdüm hic kipirdamiyordu sabah kolu kizardi hafif de bi siskinlik var kene oldugina eminde degilim ama acile gitsem bakarmilar bunun icin
[silindi] @“Hilalcanim” Genelde etmez onun belli bir kuluçka süresi var,1-10 gün arasi falan.Öyle bir sey varsa hemen acile git
arinmommy 7-10 gün içinde belli edebilir ateş halsizlik bulantı kusma vs vs belirtiler olursa hemen acile gidilmeli
Burnosunn_annesi Hilalcanim git tabii ki Her ihtimale karşı içinde rahat olsun ama kene sarı olmaz benim bildiğim kadarıyla siyah olur Allah korusun yapışır ve çıkmaz o
arinmommy Hilalcanim acile gitseniz kan alırlar ama böcek de olsa iyi olurdu veteriner fakültelerinde inceleme yapıyorlar sarı renkli kene çok görmedim bence farklı bir böcektir belki ama yine de bulaş ihtimaline karşın kan verilmesi iyi olur
Hilalcanim crazyymom busebasaran06 arinmommy Burnosunn_annesi susaMom_ edabolukbasi3- kizlar baksaniza
busebasaran06 Hilalcanim çalışmaktan kene ısırmasına vakit bulamıyorum😅 ankaradayım burada çok varmış ama daha hiç rastlamadım hayırlısı Allah herkesi muhafaza etsin dikkat etmek gerekiyor
Burnosunn_annesi Hilalcanim kıyamam prensesime🥺 kuzum bu kene gibi değil başka böcek yine acile git nolur nolmaz
busebasaran06 Hilalcanim aşkım kene değil bence kene direkt yapışıyor çünkü bu da basit bi küçük böcek ısırması gibi tahriş olmuş , ama sen tedbiri elden bırakma bi götür baktır çok geçmiş olsun
Siyahbeyaz_ Hilalcanim valla oğluma kendim için de sprey aldım direk çıkarken kollarına bacaklarına sıkıyorum
Burnosunn_annesi Siyahbeyaz_ gecen sene siveno aldım bu sene kararısz kaldım hangisini kullanıyorsunuz