Atyonlugra Daya doktor kadar kotu bir test yok umarim sizinki dogrudur ama beni her defasinda yaniltmistir mecburiytten aliyordum ama artik alip yanilmaktansa merak etmeyi tercih ettim hep gercekten cok kotu hep yanlis deger veriyor
Mariam2 Siyahbeyaz_ ben istemiyorum artık şimdilik eğer bı şekilde kalırsam çok riskli olabilir ama bu sefer ya şimdi yada hiç hamile kalmam oyile geliyor 28 yaşında hamile kaldım ne gördü bilmem ama riskli yaş dedi 1 ayı geçmedi kanamam başladım şimdi hormonlar yüksek sonrası düşünemiyorum bugün eşime konuştum istiyorsan tedavi sonrası yapalım yoksa bida olmaz dedim
Siyahbeyaz_ Mariam2 hakkında hayırlısı olsun kuzum herkesin bünyesi kaldirmiyo benim vücudum zayıf olduğu doktor demişti vücudun bebeği kaldirmiyo diye oğluma hamileyken. O zaman zayiftim. Oğlum yanlız kalmasın istiyorum bi yönden
Momyyssss Siyahbeyaz_ benimde bugün adetimin ikinci günü olması lazımdı sürekli düzenli olurum daha gelen giden yok iki gündür geceleri karın altıma baskıyla uyanıp tuvalete zor koşuyorum test aldım Days doktor pozitif çıktı baya da belliydi bak istersen
Cankus2 Siyahbeyaz_ Emin oluyum diye şimdi ilçe aciline gittim bakmadı doktor. Aile hekimi ya da kadın doğuma git dedi. İlla bi hastalık bahane edip mi kan testine baktırmaliydim
Momyyssss Siyahbeyaz_ benim belirtilerim var yalancı olduğunu sanmıyorum yarın kan vericem profilime gir bak birincisi miratech çok erken yapmama rağmen gölge gibi çıkardı Buda belli baya ama bakalım yarın belli olacak tekrar buraya nasıl atarım beceremem ama profilde vardır
Siyahbeyaz_ Masal2021 bende de doğru çıkar inşallah. Bugün artimed kaset testten yaptım oda kırmızıydı. Pazartesi kan versem negatiften korkuyom
Siyahbeyaz_ Cankus2 aynen kuzum devamlı küsüp duruyorum gebelikte n şüpheleniyorum dedeiginde alıyorlar kan. Pazartesi verirsin olmadı kuzum
Cankus2 Siyahbeyaz_ Ayy evet anca sabredecem ama yapcak bişey yok. Ama sende benim gibi erken test yapmışın 😅