Siyahbeyaz_ Başlıkta belirttiğim gibi bugün yine yaptım silik çizgi hemen çıktı kan vermem biraz zor gecikmeyi beklicem. 5 Haziran da adet tarihim ,27 günde bir olurum. Bugün de lekelenmem geldi sizce yalancı mi?
Eldgrn Siyahbeyaz_ Bana göre güvenilir değil, yaptığım an 2. Çizgiyi silik verdi sonuç negatif çıkmıştı kanda
Momyyssss Siyahbeyaz_ benimde bugün adetimin ikinci günü olması lazımdı sürekli düzenli olurum daha gelen giden yok iki gündür geceleri karın altıma baskıyla uyanıp tuvalete zor koşuyorum test aldım Days doktor pozitif çıktı baya da belliydi bak istersen
Mariam2 Siyahbeyaz_ bende 20 gün olurum ama yumrtlama dun gordum 1 Haziran regl başlangıç 6 bitiş henüz erken test için bence ben hamile kalamam bilyiorum
Siyahbeyaz_ Mariam2 inan kafam karıştı dünle bugün lekelenmem geldi. Aslında yapmicaktim test bu ay ama rüyamda görünce etkilendim
Mariam2 Siyahbeyaz_ canm seni bilmiyorum ama benim lekelenme 7 başlayıp 13 de biti doktora gittim sağlık sorunu çıktı benim ama kisa leklelenme sürerse yumurtlama da yapabiliyor onu
Siyahbeyaz_ Mariam2 bu ayda nasip olmazsa uygulamayı bir süre silicem artık. Ne zaman istiyosun bebiş kuzum ilk mi?
Mariam2 Siyahbeyaz_ yok olursa 3 olur 6 regl diyorum çünkü bazen ayida 2 kere olurum daha neyim var net değil muanyie olduğum doktora parartesi gideceğim test sonuçları 2 farklı doktora atım biri börek küm diyor değer kist olabilir dedi muyane olduğum doktor Rahmi bozuk gibi dedi gidince öğrenirim
Siyahbeyaz_ Mariam2 bana doktor pcos var dedi ama genelde düzenli olurum. Diğer doktor kistin var diyor. net konuşan malesef yok. Güzel haberler alırsın inşallah kuzum stres yapma sen
Siyahbeyaz_ Mariam2 gecikmeyi beklicem artık kuzum kan vermekten utandım🙈3 aydır gidip kan veriyorum çünkü😂
Siyahbeyaz_ Eldgrn ilk defa bu testten yaptım kuzum hayırlısı olsun umarım. Awoxx alsam eşime bildirim gider süpriz yapamam o yüzden gecikmeyi beklicem😊
Eldgrn Siyahbeyaz_ Hakkında hayırlısı olsun kuzum beklemekten başka çare yok o zaman inşallah güzel haberler alırsın.