Bahar1802 amoretta Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğum ücreti hakkında net bir bilgi edinirseniz bana da bilgi verirmisiniz rica etsem
5757 2cocuk2kopek olur bi öğrenelim bakalım. Dogum zamanımız geldiğinde zam gelmişti diyip. Ne isteyecekleri belli olmayabilir. Bu durumda çok can sıkıcı olur
Necmiyee Minik1Civciv ooo maşallah senin doğum yaklaşmış Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Minik1Civciv Necmiyee amin canım amin inşallah Allah razı olsun canım cümlemize inşallah sen kaç haftalıksın 🥰
amoretta Bahar1802 amin hepimize inşallah. Öğrenirsem söylerim tabii ama benim doğum sigortam doğumu kapsadığı için ücret ödemeyeceğim o yüzden öğrenemeyebilirim 🙏🏻
Minik1Civciv Necmiyee sende yarısına gelmişsin kuzum. Cinsiyeti ne bebişin benim kız bi oğlum var. Kızımı da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim inşallah dualarında beni unutma canım 🥰
tgbkskn Sule222 Sule222 merhaba bu bilgi güncel midir yeni bir doktor arıyorum ama doğum ücretleri çok yüksek
Sule222 tgbkskn Ben de guncel olarak bu fiyatı gördüm 24 de tekrar gideceğim fiyatı tekrar konuşacağım
Necmiyee Minik1Civciv benim de 2,5 yaşında bir kızım var yine kızım olacak kısmetse ikimizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻