momandboy_ 1_Pandackk ben bursa Osmangazi aritmi Hastanesi’ne gidiyorum muayene ücreti 1550 TL doktordan da memnunum Deniz Şimşek
Merveebuluttt Bbaysalerdogan bende. Geçen hafta pazartesi gittim canım perinatoloji olarak gidiyorum kadııj doğum ücretidir belki seninki
Sule222 tgbkskn Ben de guncel olarak bu fiyatı gördüm 24 de tekrar gideceğim fiyatı tekrar konuşacağım
2cocuk2kopek 5757 canım bugün sordum ben dediğim gibi sigortasız 2. Sezaryen 45 bin ağustos eylül gibi zam geçişi olacak fiyatlar belli değil denildi
5757 2cocuk2kopek merhaba canım bende görüştüm .sabit bi fiyat istedim. Asgari ücrete zam gelmezken başka bi zamı kabul etmem haberiniz olsun dedim :))
2cocuk2kopek 5757 hastanelerin hepsin maalesef oluyor yine burası diğer hastanelere göre iyi hepsi haziran temmuzda yapıyor
5757 2cocuk2kopek bilmiyorum valla tamam dediler doğumuma iki ay var bi değişiklik yaparlarsa kabul etmeyeceğim beyan ettim. Hakkımızda hayırlısı
Atnc Addile muayene ücreti 2750₺ detaylı ultrason ücreti bilmiyorum arayıp hastaneden bilgi alabilirsiniz