Hizliveofkeli Özel kliniğe gidiyorum doğumda hastane ücretiyle beraber yaklaşık 100 bin olacak. Normal muayenesi 3bin sanırım
su_peri_si 1_Pandackk Ankara Keçiören Medical Park hastanesine gidiyorum şubat ayında doğum paketi aldık 80 bine , öncesinde prof muayenesi olmuştum 2500 dü muayene ücreti şu an ne kadar bilmiyorum (muayene ücreti sgk için 2500 )
Fnur6435 Hasibe6 ben daha gebe kalmadım şimdilik halis ozdemire gidiyorum ozel kliniğe. Farabide fatih yagbasan var ona gittim ama çok memnun kalmadım gebe kalırsam ya mehmet beye ya da delal diye bir kadın hoca var ona gitmeyi düşünüyorum
2cocuk2kopek 5757 ben direk muhasebeyle görüştüm bana verdiler bilemedim canım . Doktor farkı falan etkiliyormu acaba. Benim perşembe randevum birde o gün sorarım
5757 2cocuk2kopek olur bi öğrenelim bakalım. Dogum zamanımız geldiğinde zam gelmişti diyip. Ne isteyecekleri belli olmayabilir. Bu durumda çok can sıkıcı olur
Bbaharincii rumeysa6161 evet paket aldım gerçekten fiyatlar çok pahalı ama peşin fiyatına 9 taksit yapıyolar world kartlara
rumeysa6161 Bbaharincii Benimde ilk bebeğim orada oldu şuan 2.ye hamileyim fiyatlar uçmuş o yüzden istemedik