2cocuk2kopek 5757 Özcan Karademir hastane girişi solda muhasebe bölümü var canım oradan öğreniyorsun fiyatları hangi şekilde olacaksa doğumun
5757 2cocuk2kopek teşekkür ederim. Bugün sordum. Ama fiyat sabit değilmiş.muhasabe öyle dedi.temmuz ağustosta yeni zamlar belirlenecekmiş. Bana da bu durumda saçma geldi. Ben ilk doğumumu başka bi hastanede özel yaptım yine. Doğum ücreti ne söylediyse onu ödedik çıktık. İlk cocuğumda. Bunda doğum tarihine göre ,zam belirliyor. Benden sonra giden başka bi gecenin doğum ayı ve tarihi farklı olmasına rağmen .ona da aynı cevabı verdiler.
2cocuk2kopek 5757 ben direk muhasebeyle görüştüm bana verdiler bilemedim canım . Doktor farkı falan etkiliyormu acaba. Benim perşembe randevum birde o gün sorarım
2cocuk2kopek 5757 canım bugün sordum ben dediğim gibi sigortasız 2. Sezaryen 45 bin ağustos eylül gibi zam geçişi olacak fiyatlar belli değil denildi
GizemY95 Bursa Nev Esentepe Sibel hanıma gittim. Şehir hastanesi lale dortisik mükemmel ilgili bir kadın bu ikisi arasında muayene döndürüyorum. Nevdeki muayene ücreti 1300 TL idi
yildizz13 1_Pandackk Bursa jimer hastanesi muayene 3000 TL. Doğum içinde 1 gece 55 bin + 1 gece 7000 dediler.
Ncyncy rumeysa5 kim acaba Doktor’un.bende adatıpta yapıcam büyük ihtimal doktor orayla anlaşmalıymış. Şebiha özkan Özdemir’e gidiyorum ben
Minik1Civciv klava ben memnunum canım oğlumu orda doğurdum. Doktorum Oğuzhan inceli tavsiye ederim. Nasip olursa kızımı da orda doğurcam inşallah devlete de gidiyorum. Hep özel hem devlet takipliyim. Devlette de halime şeyda hocaya gidiyorum.
klava Minik1Civciv Ben de Seda Bilir Esmer hocaya aldım randevu baya araştırdım yorumları falan okudum iyi yorumlar vardı. İnşAllah bende iyi anlaşabilirim.
Sule222 1_Pandackk Istanbulda özel kliniğe gidiyorum belgin esene muayene ücreti 1500 lira . Acibadem de doğum yaptırıyor. Normalde doğum ücreti 80 bin ama kendisi 45 48 yapiyormus .
tgbkskn Sule222 Sule222 merhaba bu bilgi güncel midir yeni bir doktor arıyorum ama doğum ücretleri çok yüksek
Sule222 busra1708_ bence acibadem de doğum yapacaksan evine yakınsa eger belgin eseni tavsiye ederim o da acibadem atakent de doğum yaptiriyor özel kliniği var ve 1500 lira .
Zulema nurunuzgeldi merhaba hangi doktor a gidiyorsunuz ? Doğum ücreti hakkında bir bilginiz var mı ?
Necmettin İstanbul Avrupa Yakası Muayene Ücretleri İSU LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR 3300₺ Doğumpaketi 114000₺ Medicana Beylikdüzü 3500₺ Medicana Avcılar 2200₺ Sezeryan Doğumpaketi 85.000₺ Normal Dopumpaketi 75000₺
Bbaharincii rumeysa6161 evet paket aldım gerçekten fiyatlar çok pahalı ama peşin fiyatına 9 taksit yapıyolar world kartlara
Yasoli12 Ankara lokman hekim Akay hastanesine gittim ilk defa . Bu hastaneye giden varsa yazabilir mi acaba ?