Gizem4435 Ben İzmir 9 Eylül üniversite hastanesine gidiyorum. Şimdiye kadar 1.500 veriyordum en son 3.000 aldılar. Özeli geçti sırf prof. a gidiyorum diye.Dogum ucretide 50-55 bin arasıymış.
yaseminkarakus0728 Antalya medstar topçular hastanesi kadın doğum muane ücretini bilen var mı aranızda
Sule222 busra1708_ bence acibadem de doğum yapacaksan evine yakınsa eger belgin eseni tavsiye ederim o da acibadem atakent de doğum yaptiriyor özel kliniği var ve 1500 lira .
Zulema nurunuzgeldi merhaba hangi doktor a gidiyorsunuz ? Doğum ücreti hakkında bir bilginiz var mı ?
2cocuk2kopek glnhl_34 maalesef geçen gittim hem devlet hem özel gidiyorum acile gittim normal randevu alıp gidin dedi doktor diyoki niye geldin zaten şu gün gelmişsin 2 dk bile bakmadı ultrasonla bu normal falan sonra özeldeki doktoruma gittimde o ilgilendi
demirrleydi_ 2cocuk2kopek ben geçen oraya gittim detaylı ultrason için memnun musunuz hastaneden acaba?
2cocuk2kopek demirrleydi_ detaylıyı orada yaptırmayın radyoloji yapıyor doktorum başka yerde yaptırmamı söyledi özel muayenehane de yaptırdım. Perinatolojiye . Onun dışında Özcan beye gidiyorum çok memnunum kendisinden zaten 2. Doğumum olacak ilk gebelikte de tavsiye üstüne gitmiştim
demirrleydi_ 2cocuk2kopek neden orda yaptırmayın dedi bende iyi bir doktor bulamadım ya o yüzden ordan randevu aldım mecbur
amoretta Bahar1802 sedat beye gidiyorum ben. Doğum ücretini burda yazan arkadaşlardan duymuştum 28 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.