Accountant sendekimsinnn süpürmesini kullanıyorum memnunum ama silmesini kullanmıyorum halıları da ıslatıyor benim ki
AnayimBenAna_ Alparslaninanneesii anladım teşekkür ediyorum ben mop kaldırma özellikliden devam o zaman
adatuna sendekimsinnn dreame x50 kullanıyorum memnunum halıda pedleri kaldırıyor silmiyor yere geçince yer olduğunu anlıyor siliyor
sendekimsinnn adatuna fayanslarda hiç iz kalmıyor değilmi en büyük korkum o eğer iz kalırsa brnim için bi anlamı olmıcak yani
adatuna sendekimsinnn yani çok az silindiği belli oluyor da ben önemsemiyorum her gün ev silinmiş oluyor en azından
Miniboy sendekimsinnn bnm evim komple fayans şeklinde bn hem silip hem süpüreni kullanıyırum hem çok güzel hemde iz filan kalmıyor. Günlük temizlikte yardımcı oluyor
Miniboy sendekimsinnn xiaomi robot süpürge kullanıyorum. İçerisi için köpüren deterjan makineyi bozuyormuş. Köpürmeyen doğal esanslı deterjanlar var onlardan alıyorum. Davbir markası. Ev okadar güzel kokuyor ki tavsiye ederm
birpskmerve Ben yui s7 plus kullanıyorum. Bilindik marka değil ama benden sonra çevrem de bundan aldı. Silme konusunda kendi ayarı var halıya çıkınca süpürüyo inince silmeye devam ediyo bence bi bakabilirsin fiyatıda uygun
Mucizemyoldaaa_ sendekimsinnn bende kullanıyorum aşırı rahat oluyor malum hamileyken her zaman büyük süpürge açmaya fırsat olmayabiliyor 😬
sendekimsinnn Mucizemyoldaaa_ robotu hergün çalıştırıyormusun eğer hergün çalıştırıyosan kaç günde bir büyük süpürgeyi açmak gerekiyo mesela
sendekimsinnn Ananim evin her işini yapıyorum ama bu silme o kadar zor geliyor ki yapamıyorum haftada 1 anca evi siliyorum onuda eşim evde oldugu gün birlikte yapıyoruz bana şart oldu artık
Mucizemyoldaaa_ sendekimsinnn dik süpürgem de var o yüzden hergün çalıştırmıyorum. Ben çalıştığım için haftada 1 kez anca açabiliyorum büyük süpürgemi onun dışında gözüm kesmezse 2 günde bir robotumu açıyorum bi eşim bi ben olduğumuz için bana yetiyor şimdilik 🤗 roborock q8 max kullanıyorum çook memnunum her kullanımdan sonra da haznesini içini dışını iyice temizliyorum sonraki kullanıma tertemiz hazır oluyor