sendekimsinnn Kızlar aranızda varmı kullanan memnunmusunuz fayanslarda iz bırakıyomu sizce almalımıyım
Yenigbe sendekimsinnn ben çok memnunum. Alarak hayatımda kendime yaptığım en büyük iyiliği yapmışım. Düşünmeden alın
sendekimsinnn Leontiine silmesi için suyunda ne kullanıyorsunuz benim fayanslarda viledayla silince çok iz kalıyo bundada böyle bişey olurmu acaba
sendekimsinnn Yenigbe hangi marka acaba bide nasıl modeli kirli su temiz su haznesi ayrı olanlar var bide paspasını kendi kendine yıkıyo o tarzmı
dedimolabilirrr sendekimsinnn ben robot süpürge silme suyu satılıyor burada bir marketten almıştım ama trendyolda falan da var onu kullanıyorum 5 yıl önce almıştık elim kolum oldu ama suan ilk zamanlara göre performansı baya düştü benimkinin
Leontiine sendekimsinnn ben normal çeşme suyu kullanıyorum ya robotlar için temizlik ürünü çıkmış ama açıkçası güvenmedim kullanma talimatında sadece su kullanın yazıyordu
Yenigbe sendekimsinnn roborock S8. Kesinlikle roborock markayı tercih edin. Modeli siz bilirsiniz. Ben S8 den memnunum
Yenigbe sendekimsinnn saf su ile kullanın içine deterjan koymayın. Ben sadece hazır su koyuyorum çokta temiz yapıyor.
AnayimBenAna_ Alparslaninanneesii merhaba mop kaldırma özelliği varmı bende anneme almayı düşünüyorum
Alparslaninanneesii AnayimBenAna_ merhaba mop kaldırma özelliği yok ama halı olan bölgeleri yasaklı bölge olarak işaretleyip ıslanmadan kullanabilirsiniz
AnayimBenAna_ Alparslaninanneesii anladım teşekkür ediyorum ben mop kaldırma özellikliden devam o zaman