Nergis61 ne güzel pozitif bir enerjin var keşke ben de öyle olabilsem. Ben hayatın ciddiyetinde ve sorunlarımda kayboluyorum.
10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş..
Dezehs sağlıkla kucağına alırsın inşâAllah canım. Kürtajdan sonra ne zaman adet gördün sorabilir miyim?
Nergis61 Allah razı olsun 💕
elif__0909 kuzum post açtım görmedin belli ki :( ben kürtaj olalı 40 gün oldu korunuyorduk en az iki adet geçirip ve rahim filmi çekilip genetik test sonucumu alıp sorun yoksa başlayacaktım ama adet görmedim Buda normal yanlız bir haftaya yakın kasık ağrım ve ara ara baş ağrım oldu ama ğöğüslerde belirti Yok gebelik test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ya beta hcg sıfırlanmadı ya Yen'i hamileyim Çarşamba randevu aldım doktora gideceğim kan testi yapacağım çok kafam karışık
elif__0909 ayyy Elif ya neden hayattan uzak duruyorsun hayatın gerçeği bu hemen pes etme kuzum bak benimde yavrum gitti evet üzüldüm ama şuna inandım olacak ben inanıyorum Allah'ıma teşekkür ettim bana bu genç yaşta şefaatçi nasip ettin iyi taraftan bak ve valla gebeyken zaman geçmiyor büyüsün karnımız çıksın istiyoruz ama kürtaj sonrası nasıl ay geçiyor Sen gel bana sor birşeylerle oyalan ayrıca gençsin olur yine inş kuzum benim bolca dua et sen şimdi Yen'i kürtaj oldun lohusa gibisin böyle olman normal iki hafta sonra hayata çok güzel bakacaksın
Esrayusuf evet görmedim postunu canım.. anladım, Rabbim yüzünü güldürsün inşâAllah 🌹
Esrayusuf çok sıkıntı yaşadım yaşıyorum da halen.. sadece bebek konusu değil yani ama senin de dediğin gibi hormonlarım da karışık. Geçer inşâAllah
eymeninannesii Allah razı olsun canım
elif__0909 olabilir kuzum çok haklısın ama geçecek bunlarda şuan diğer konularıda kafana takmanın sebebi bebeğini kaybetmiş olman rabbim şifa versin bizlere
Esrayusuf Amin canım amin 💕
elif__0909 hic gormedim canim diger ay hamileydim ama ben 2 ayliken ogrwndim cunku yerlesme kanamasi gordum.adet oluyorum sandim megerki bebek.yerlesiyormus
Dezehs ben yurt dışımdayım eşimle sürekli birlikte olamıyoruz.. hemen hamile kalabilmem için düzenli ilişki olması gerekir ama bu mümkün değil henüz.. yumurtlama ne zaman olacak bilmiyorum ki
- Düzenlendi
elif__0909 yumurtlama gunu bilmem ama brn direk kaldim beklenmedik bir seydi yani hamile kalmak icin yapmadim ama istersen geceleri sogan suyu ic benim ilk bebegim de düşmüştü sogan suyu sayesinde hamile kalmıştım sogan suyu rahimi temizliyor
elif__0909 hayat yaşamaya değecek kadar mükemmel çünkü 😊 ben hep pozitifimdir iyi düşünelim iyi olsun mantığında ilerliyorum hep 😊 ve birçok test yaptırdım sırf bu dusukelrin nedenini bulmsk için ve sonuç hiçbir problem yok ne eşimde ne bende genetik vb. Yani kısaca Allah ne zaman nasip ederse o zamandı. Şuan hamileyim ve ol derse olacak olmaz ise vardır bir bildigi 😊 😊 hiçbir şey için canını sıkma bu dünya da senden değerli hiç bir şey yok ve bu konular da stres en önemli etken rahat olmalısın ki herşeyin rahat olsun 😊 😘
Nergis61 Zaten doğru olan senin duruşun canım, inşâAllah ben de öyle olabilirim zamanla. Desteğin ve güzel sözlerin için Allah razı olsun. 🌹 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel yürekli insan 💕
Dezehs İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü var, o da çok tavsiye ediyor. Hiç yapmadım ama denemek gerek belkide.
elif__0909 dene canim onu benim ilk bebegim dustu o kuru uyguladik ıkinci ayda hamile kaldim yine ama.benimki kendi dustu kurtaj olmadan simdi 5. Bebegime hamileyim 4 kizim var merak etme.hayirlisi ne.zaman ise o.zaman.kucagina alacaksin melegini Allah hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin sana
elif__0909 Allah daha çok sevmiş annesi almış yanina benimde bebeğim 9 aylık karnımda öldü ani kalp durmasi Allah'ım sabır güç küvet versin üzülmeyin hakkınızda hayırlisi buymuş
Deletedmom429 okuyayım dedim ama valla birşey anlamadım kelimeler hep yarım yarım telefondan mı?
elif__0909 herseyin hayırlısı olsun olması gerekiyormus daha iyi daha güzel günler sizi bekliyordur umarım💖 inancınızı kaybetmeyin bunalım moduna girmeyin Allahım neylerse güzel eyler 👍🏻