Diylia Bana 20 gram bilezik eşime altın taktılar.Birde eşim ev alacaktı para verdiler yoksa o para da altın olarak bana gelecekti :)
[silindi] Khaalesi34 anne baba bedava oğlan everdik diye kinalaniyordur benimkiler gibi..Bende aynı şekilde karşılık verip o ararsa konuşuyorum anneler gününde bile o beni aradı bunlara bu gerek
Sevda_kygszz [silindi] benim ailem 40 gram bilezik ve kupe takmisti ayriyetten balayi tatilimin de yarisini odemislerdi
egehannannesi1 [silindi] hiçbir şey takmadılar ben çalıştım 2 tane yarım yaptım bi annem bi babam taktı diye rezil olmamak için yaptım verdim tak diye
SancarMom [silindi] Annem babam 2 bilezik 20 gramdan Ablam 1 bilezik 20 gr taktı akrabalarımızda altın falan nişanımdada tam taktılar kurdelaya baglayıp
Feride_01 [silindi] benim abim 5 çeyrekli bileklik taktı kardeşim tek çeyrekli ablam yoncalı bileklik annemde zincir bileklik diğer abimde ceyrekli bileklik Allah razı olsun onlardan eşimin ablası abisi yengeside bilezik taktı birer adet eşimde 4 adet taktı annne babası yok zaten
ayseekprr [silindi] eşimin aile tarafı 11 bilezik 1 set 1 guess in koleksiyon serisi saati ve 7 tane de altın Kendi ailem 9 bilezik 1 Trabzon kelepçesi 3 tane altın 1 adet yüzük zincir Ailem eşime de nişanda seiko serisi saat düğünde de diesel marka saat
Hizliveofkeli 20gr annem 20gr babam 30 gr da kardeşlerim taktı. Eşime de saat taktılar. Biz de yatak odası kız tarafı yapar onun dışında küçük ev aletleri ocağı fırını vs işte.