Birhayalimvr [silindi] 1 tane bilezik 1 tanede cumhuriyet altin gaktilar kardesimde bekar ceyrek takmisti canim valla dugun yapacaklarin allah yardimcisi olsun pahalı herşey
Merve-Beyto [silindi] babam kaburgalı bilezik taktı 45 gram. Ablam bileziğin takım yüzüğünü taktı. Annem tuğralı kolye taktı zinciriyle birlikte. Kardeşimde yarım takabilmişti.
babymom2026 [silindi] babam altın samanyolu bileklik annem çeyrekli kolye ablamla kardeşim de bilezik taktı gramı düşük ama olsun düşünmeleri yeter 😊
Babybebi [silindi] anne babam iki adet burma bilezik el öpmeye gidince birtane enli tek taş yüzük birtane kalın künye eşime beyaz altından kalın bir künye :)
r_deniz [silindi] kendi ailem bir bilezik kocam bir onun ailesi bir yani toplamda hepsi 3 bilezik taktılar
[silindi] r_deniz kendi kv den yola çıkarak tahmin ediyorum ki ailesinin o 1 tekini de kocan mı aldı kuzum 🙈
Cunyirsuphi Annemler altın kemer taktı eşim tarafındnda toplamda 300 gram altına denk kolye bilezik yüZük felan takıldı hepsi toplamda 410 gram tuttu ben de benimkiler az diye üzülüyordum ama yine iyiymiş
Alismomss @[silindi] 2020’de evlendim annem ve babam bilezik ve çeyrek altın taktı, kardeşimde çeyrek ve para taktı☺️
Biyiklikedi [silindi] Annem ve babam 1 er bilezik taktı ikiside 18er gram. Erkek kardeşimde 1 bilezik taktı. Birde künya taktılar. İmkanları olsa daha çok takarlardı. Allah razı olsun.
patulii [silindi] 9 sene önce evlendim. 11 gram 4 tane bilezik 1 tane çerçeveli çeyrek altın, 1 tane gündelik kullanmak için kolye
Khaalesi34 Herkese neler takılmış maşallah. Benim ailemden düğünümde 4 bilezik gelmişti. 2 abimlerden 2 annem babamdan. 4 tane de eşim yapmıştı 1 tane de kardeşi toplam 9 bileziğim olmuştu. Sagolsun eşimin anne babası 1 bileklik bile takmadılar.
[silindi] Khaalesi34 anne baba bedava oğlan everdik diye kinalaniyordur benimkiler gibi..Bende aynı şekilde karşılık verip o ararsa konuşuyorum anneler gününde bile o beni aradı bunlara bu gerek
dilara0636 [silindi] 15 gramdan bir bilezik annemden 15 gram diğer bilezik babamdan 15 gram diğer bilezik abimden Ablamda çeyrek altın taktı Annem çeyrek altınlı bileklik de taktı Eşime saat taktılar Ayni zamanda damat elini acmayinca ona da çeyrek taktılar 😂