Ceylnnn seher_edz sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Stres yapma gönlünü ferah tut olumsuz şeyler düşünme canım
seher_edz mother2 ben de 5 gün kala negatif gördüm bir gün kala böyle silik rabbim sana da en yakın zamanda mutlu haber almayı nasip etsin inşallah canım
alinasil seher_edz canım kan testi ver bence çünkü beta kanda daha hızlı yükseliyor idrarda daha yavaş yükseliyor. Kan testi verirsen içinde rahatlamış olur yani evdeki gebelik testinin çift çıkmasını beklemene gerek yok😊
Haniff seher_edz evet daha yeni ama var canım adetin birkaç gün daha gecikince çift çizgi netleşir kan verirsen çıkar ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza
Askannnnn seher_edz bende reglime dört gün kala yaptım negatif çıktı reglim gecikti ikinci gün yaptım silik çizgi çıktı aynı gün beta hcg baktırdım 322 çıktı ben duramadım silik çizgi çıkınca merak ediyorsan kandan baktır 😅
DuruDefne_mommy seher_edz çok net var diyebilirim aynı bu şekilde öğrendiğimde betam 20 ydi sende kan ver 💃💃🥰🥰
[silindi] seher_edz Dün bakmıştım size ne durumdasınız diye teste göre evet gebelik varrr sağlıkla ilerlesin inşallah. Dualar kabul oldu desenize 🤗
seher_edz Bir1kelebek tabiki etiket yaparım canım ama reglimin gecikmesini beklerim öyle veririm. 3 gün filan sonra belirtim aşırı derecem göğüsümde hassasiyet vardı dolanmıyordum birde regl sancısı çektim bir kaç gün önce başka belirti yaşamadım yani