Yabanc1_ Son 93 🩵 Dun aldıklarımı yıkayıp ütüledim doktor bebek aşağıda bayagi deyince bende ne olur ne olmaz hazır dursunlar dedim şimdiden çok agirlastim yürürken beni aşağıda çekiyor sanki hayırlısıyla inşallah
Pandoraagartha Son 99 postlarını gördüğümde bana o kadar uzak geliyordu ki nasıl geçecek bunca ay diyordum ve şimdi benimde son 99 a çok az kaldı. Çokkk heyecanlıyım bebişlerimişe kavuşmamızda 2 haneli sayılara düşüyoruz 🥹
gamzela47 Auri Selamun aleyküm Amin Son 23sag salım hepimiz kavuşalım inşallah🤲 Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah🤲
Mervegezginci12 Auri son 61 gün benim hastane çantamda bir iki eksiğim var onun dışında herşey tamam 31+2 yiz😊
Gamzerkk nevanur_srt evet ya heyecan çok fazla var ve sanki çabuk ağırlaştım gibi nefes darlığı da yaşıyorum sürekli 🤦🏻♀️
nevanur_srt Aysenurr53 Bir sorum olacak şimdi orda yazan tarihe göre mi doğumumuz yani tam 41 hafta olarak mı hesaplanıyor oradaki doğum tarihimiz ,daha erken olma olasılığı da olabilir değilmi 38.haftada - 39.haftada doğum gibi merak ediyorum da 🥹
Pln34 nevanur_srt orada yazan tarih 40. Haftanın dolduğu tarih tabi ki 37 den sonra her an gelebilir, sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏🧿🌸
mucizebebegimmm Auri son 90 benimde. Rabbim hepimizin sağlıkla kolaylıkla vaktinde evladımıza kavuşmamızı nasip etsin 🥰🥹