Sibeleo Son 93 cinsiyeti Erkek isim belli değil hazırlıklara başlandı ilk gebeliğim ve çok korkuyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🤍 gebe olanlar da inşallah sağlıklı ve kolay bir şekil de kucaklarına alırlar hepimiz birbirimize dua edelim lütfen 🤲🏻♥️
Rabia_Han_Dikmen97 Auri son 13 inşallah herşeyi hazır bekliyoruz paşam ne zaman gelmek isterse o zaman ama çok sıkıldım yalancı sancılar çok bel pelvik sırt ağrısı çok rahat hareket edemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gulpapatyam_ Auri ağırlaşma olmaya başladı ama en çok uyku problemi başladı ağrı sızım olmuyor ama yinede uyuyamıyorum geç yatıyorum erkenden kalkıyorum gün içinde de yatamıyorum değişik bebiş gece uykusuzluklarına alıştırıyor sanırım 😂😂😂
Hurem76 Auri Ben de inşallah iki hafta sonra bu postu açabilirim. Şu an sadece 3.05 parça elbise aldım bu benim ikinci Gebeliğim olduğu için bir çok ürün evde vardı diye almadım ama onu da ilerleyen haftalarda alacağım eksikleri
ilaydasenol Auri bizimde son 82 gün 🎀🩷 Aşırı heyecan var şimdiden tabi birazda korku🥲 Herseyimiz hazır sadece bebişimin gelmesini bekliyorum 🥹🤗