Deleted33000 esra34_ yok kuzum bende sancı filan kalmadı lekelenme olduğu için kocama da elleyemiyom beklemedeyim sancı kendi gelsin diye bugün 38olduk
Ehjfjsjs Kpd ben 8 kat indim çıktım 1 seferlik sonra acilmam hızlandı ama sezeryana alındım sonunda bebeğin kalp atışı azalinca
Deleted33000 esra34_ yok aşkım benim lekelenmelerim oluyor riske atamam rahimde bişey var o kanama yapıyor benimki
esra34_ Deleted33000 dün bide kapı pencere dolap yerleri ele sildim misafir ağırladık annemlerde çayı herşeyi eksik etmedim yemeği yaptım 1 daka oturmadim saatlerce akşamda ilişki 1 saatlik sancı oldu gitti bugün evime geldim yer kapı pencere heryeri silcem canım çıktı temizlikten bu kız çıkmadı 😂😂😂😂😂
Deleted33000 esra34_ gelmek istemiyorsa ne yapsan gelmez bacım benimde evime tadilat olacak yarın eşim yapacak bende bugün evi topliyacam bakalım bende ne olacak bari salı gününü de gecirseydim çocuklarıma kıyafet almaya gideceğiz çok yururuumyo gün
Oykulum-61 Bende bugün 39+2 gelmiyorrr yani bende bıraktım napım ama aşada acaip bir baskı var ağrıyor
esra34_ @“Bicirik2025”#p37142517valla varya kapı pencere yerleri elle dolapları balkonu duş a kabin banyo yerleri elle herryeri sildim yıkadım artık gelmese bugün de hiç bişi yapmicam
Dmrzehra esra34_ Merhaba bende 39+4 oldum beklemedeyiz ilk gebelik Rabbim hepinizi en az sancıyla kurtarsın inşallah 🤲
Deleted33000 esra34_ bende istiyorum ama kocamı özlediğim için ama bebeğim için beklemedeyim doğumdan sonra saldırıya geçerim artık😅😅😅
VebnesSebili Deleted33000 Oykulum-61 Ahh aynı durumdayız. İlk gebeliğim 38+6 daydı. Bunda da neredeyse 39 olduk gelen giden yok malesef anca boş yalancı sancı çekiyorum. 😅