esra34_ Zumzum1 Hint yağı aldım bugün sancı yapıyormuş açılmaya da iyi geliyormuş forumdakiler içmiş doktor da bı sıkıntısı olmadığını söylemis akşam denicem bakalım neler olacak 😂
esra34_ Deleted33000 bugün baya yürüyüş yaptım 2 3 saate yakın gelip sıcak duş da aldim hurmada aldım yedim şimdi de Hint yağı icicem bakalım artık hakinizda hayırlısı 😂😂
esra34_ Deleted33000 1 şu bardağı su 6 hurma bı yemek kaşığı Hint yağı kahnatim 1 bardağın 4de 1ini anca icebildim 🤢
esra34_ ay_naber_ayol kız vala onu da yaptım 6 metre halıda yıkadım 1 günde mutfak dolabı yerler kapılar yatak odası banyo komple temizledim sancım olup bıraktı
esra34_ Deleted33000 kavuştum kocama malum iş oldu kasılma sancı da oluyir kız şuan umarim devamı gelir 😂
esra34_ Deleted33000 duzenliyfi akşam aha tamam dedim bozuldu düzeni uyuya kalmışım şuan turp gibiyim yine kaldırdi kızım beni😂🤦🏻♀️ ağlanacak halime gülüyorum 😑
Deleted33000 esra34_ yine mi gitti sancı kız niye böyle yapıyor bu minikler sen en iyisi kocanı bı daha çağır yanına😅😅😅
Deleted33000 esra34_ yok kuzum bende sancı filan kalmadı lekelenme olduğu için kocama da elleyemiyom beklemedeyim sancı kendi gelsin diye bugün 38olduk
esra34_ Deleted33000 dün bide kapı pencere dolap yerleri ele sildim misafir ağırladık annemlerde çayı herşeyi eksik etmedim yemeği yaptım 1 daka oturmadim saatlerce akşamda ilişki 1 saatlik sancı oldu gitti bugün evime geldim yer kapı pencere heryeri silcem canım çıktı temizlikten bu kız çıkmadı 😂😂😂😂😂