ppmerlina Buse4161 sonra özelden sana mesaj geliyor kızıyorlar dndndjfj BEN ÖNERİ Mİ İSTEDİM!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
MadameTussauds ppmerlina Uzak dur cig köfteden jsjjsjs 😂😂 Aynen daha ne olsun Allah bin bereket versin baska cocuga gerek yok 😂 Ay yok kiz bidaha bu bulanti kusmalari yasamak istemiyorum düsüncesi bile bulanti yapti bak simdi sjsjjs 😂😂
3_bebelianne MadameTussauds Çiğ köfte yedim harbiden sıcaklards kusacaktım gitmiyor vallahi ayran falan kar etmedi yanında içinde yeşillik yoktu😅😂
MadameTussauds 3_bebelianne Yok bacimm yokk cig köfteden uzak durun lahmacunda o etkiyi veriyor iki kere yedim ikiside ayni oldu sjsjsj 😂😂
Asteriaa ppmerlina kız kesinlikle 👸🏻🩷 top gibi bir kesesi var ve sağ tarafta yatıyor engin bilgilerimle yorumladım dhdhjsbdbs 🥸
ppmerlina Asteriaa valla ben de hep sağda hissediyorum onu taaaaaa karnıma ilk düştüğü günden beri djjdjd doğru analiz
[silindi] ppmerlina ay baştan hatırlattığınız ne güzel olmuş giriyorum bakıyorum daha post sahibi cevap almadan dolduruyorlar altına 😂😂
ppmerlina [silindi] en uyuz olduğum şey ben asla başkasına yapmam çünkü odak gerçekten dağılıyor 🤣🤣 benim gibi biri çıktı sonunda yuppi 🤣🤣🤣🤣
MadameTussauds ppmerlina Sansima bugün hava 40 derece gibi ya burda nemde var cami aciyorum yüzüme sicak hava püskürüyor geri kapatiyorum 😄😄
MadameTussauds ppmerlina Sjsjsj ay bu yorumuna cok güldüm ne demisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi 😂😂 Kacasiz Queen sjjsjsj 😂😂
MadameTussauds ppmerlina Var kiz olmamiiiiiii Agustosta gelecez insallah ucakla önce Memeleketim Gayseri sonra Esimin Memleketi Hatay sonra yine Gayseri 😍
MadameTussauds ppmerlina Sarmayi salcasiz yapan var bacim düsünebiliyor musun tarcinli kus üzümlü falan ayy 🥲🥲 Yoksa sende mi öyle yapiyorsun yapmaaa 😂😂