Merhabalar 9+5 haftalık gebeyim pazar günü yoğun bir kanamayla acile gittim. Canlı bir kandı bir anda akmaya başladı ne yapacağımı bilemedim ambulansı beklerken kanamam devam ediyordu ve bi anda böyle uzunca bir kan pıhtısı geldi dedim düştü çocuk heralde acile gittiğimde kalp atışının duyulduğunu gördüm kese etrafında bir kanama yoktu ama rahim ağzında bir kanama vardı progestan 200 mg ilaç yazdı fitil olarak kullandım ve kanamam düzelmişti sadece kahverengi leke olarak gelmeye başlamıştı ta ki düne kadar dünde aynı şekilde bir kanamayla kalktım pazar günkü kadar yoğun olmasa da yoğun bir kanamaydı bence gebelikte tehlikeli bir durum. Acile gittiğimde rahim ağzında kanamam olduğu ve kesede sorun olmadığını söylediler ve kanın ise regli kanına benzediğini söyledi doktor. Kime neye inanacağımı bilmiyorum hala kanamam devam ediyor bazen leke halimde bazense bildiğiniz regli kanı gibi akıyor doktorlar kanamaya asla elle tutulur bir yorum yapmıyorlar ve pıhtı düşürürsen bir daha gelirsiniz dediler. İlacı kullandıkça azalıyor ama etkisini kaybedince sanki kanama artıyor gibi hissediyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.