Aycaasenaaa Mariam2 tamamdır çok teşekkür ederim sizin de kalbinizden geçenleri rabbim sağlıkla ve güzellikle kolaylıkla nasip etsin 🥰💕
Cicilininkini Aycaasenaaa 29yasındayım genetik degil ondan eminiz anne anneanne baabaanne yasını sordu menpoza kacta girdiklerini onlar cok gec girmişker cünkü strese dayalı olabilir diyo hormon tedavisine baslıycak bu seferki reglide tekrar tahlil yaparak
Aycaasenaaa Cicilininkini insallah düzene girer inşallah mutlaka bir yöntemi vardır ah ah stressiz yaşamak ne mümkün 🥺 özellikle evde tüm yük biz annelerin üzerinde olunca stres kaçınılmaz oluyor
betullale Aycaasenaaa ne zaman umudunu kesersen o zaman oluyor gerçekten . Her ay test yapar üzülürdüm sonra aman olursa olur oldurmazsa olmaz dedim ve o ay hamile kaldım 🌸
Cicilininkini Aycaasenaaa gercekten öyle bunalıma girdim gibi bişey bunca sıkıntı stres içinde piskolojik olarak menepoz belirttileri yasıyorum adeta inşallah cok tesekkür ederim
K1u5b9 Aycaasenaaa amin inşallah rabbim kimsenin kucağın boş koymasın🤲 evet ben adetliken gittim kontrole