mehtapdnz Kefir bebege güzel kilo aldiriyor ben 2 aydir iciyorum hem kabizliginiz varsa onada iyi gelıyor ilk zamanlar kefir tadi tuaf gelır ama alısıyosun ayran gibi gidiyor
Minnakpopus Ciceklerrrr en sağlıklısı sade kefir zaten. Yanında kuru yemiş yada meyve tüketebilirsiniz ama hazır meyvelilerden uzak durun derim ben
teachermomyy23 Ozgemlym bende baya alıp dolaba kattım son kullanma tarihine daha çok vardı 1 tanesini açıp içiyim dedim tadı bozulmuştu halbuki yeni açtım ve son kullanma tarihi geçmemişti neden böyle oldu sizce keskinleşmişti midem bulandı kefirden
Burnosunn_annesi Kızlar bende meyveli ekerin alıp içiyorum arada sadesinide içiyorum ama şimdi burda yorumlar olunca korktum😬😬
Ozgemlym teachermomyy23 ilginç ben tek şişe şeklinde alıyorum birini bitirip diğerini uzun süre mi kaldı kullanma tarihi geçmiş değildi dediniz oynanmış olabilir bazı marketler maalesef yapıyor Kesik olmaması lazım ben kendimde mayalıyorum uyuturken kesilir içmek için yeni mayalarım muhtemelen tarihi sıkıntılıydı veya hava aldı kapağı gevşekti.
miniminibebek teachermomyy23 benım de gebeliğin başından beri aldıklarımda oldu :( bi de zar zor sadesini buluyordum s*taş marka ne zaman alsak bozuk çıktı hepsini attım eşim bulabilirse sadece içim marka almaya çalışıyoruz
teachermomyy23 Ozgemlym aynen canım bende tek içimlik küçük şişelerden alıp dolaba katmıştım yani askeri marketten aldık orda tarihle oynamazlar diye düşünüyorum ama bildiğin baya bozuktu diğerlerinide denedik hepsi aynı durumda
Hashasim2020 Sade kefir alıp içine istediğini meyveleri kuruyemişleri koyup blenderdan geçirip güzel bir Shake hazırlayabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Hashasim2020 Melike_mlke genelde kırmızı meyve koyıyorum ben dondurulmuş ya da taze çilek, yaban mersini, frambuaz çok yakışıyor. Bazen de muz ve kakao falan 😍 ara öğünde doyuruculuk olsun derseniz 1-2 kaşık yulaf falan da eklenebilir
anneoluyorumm13 Ciceklerrrr ben meyveli içtim hep sadenin tadını sevmiyorum bir tosuncuk annesi olarak tavsiyem; hergün bir muz bir avuç ceviz 2 dilim kaşar peyniri bir bardak süt yada bir bardak kefir 3-4 ay bunları tüketin ne demek istediğimi anılacaksınız ☺️☺️☺️
Pink29 anneoluyorumm13 merhaba 22.haftada adak yukarı kaç kılo olmalı bır bebek ben debunları tüketmeye çalışıyorum bakalım yarın kontrolde kılosunu soracağım😀
Ozgemlym teachermomyy23 bence nakliye sırasında sıcakta falan kaldı onlar arkadasım baska bisey bilemiyorum 😊