YYaseminn Hamileylen genital temizliği nasıl yapıyorsunuz karın büyüyünce zor oluyorrr instagramda karşıma çıkna jel gibi bişe var sizce kullanır mı
hamcokelek33 YYaseminn kesinlikle kullanmayın hamilelikte enfeksiyona daha da açık oluyorsunuz doktorlar vajinal duşu bile önermiyorlar
2cocuk2kopek YYaseminn hamilelik öncesi epilasyona gidiyordum ı yüzden 3-5 tane anca çıkıyor çok şükür ondan yana derdim yok
Kanye YYaseminn valla jilet bnce bikini bölgesine yetisebildigin yere .diğer tüm yerlere Philips kurtarici 😅tüy azaltıcı makine. Tüy dökücü Krem ve lazer yasakmış kızlar 🤰🏻
AybenYB Jel kullanılır mı bilmem, doktora sormak lazım. Ben aynada ağda yapıyorum ama tabiiki belli yerleri göremediğimden veya aynada eğilemediğimde birazcık kalıyor, en azından orman gibi değil diyorum ben de 😂
esozturk1 @AybenYB ay bende bu durumdan müzdaribim ve ağda düşünüyorum bikini bölgesine de hiç yaptırmadım gebelikten önce lazer yaptırıyordum çok can acıtıyor mu sizce 😂
AybenYB esozturk1 lazerden korkuyorum bacım ben hiç yaptırmadım acıyor dediler diye 😂 ağda en temizi aslında da göbekten arka bölgelere erişemiyorum 😂ağda da acıtıyor ama uzun süreli yaptığınızda kıl kökleri seyrekleştiğinden acı azalıyorr
AybenYB 2cocuk2kopek ayyy eskiden hamam tozu kullanırdım onu kullandıkça tüyler bir kalınlaşmış bir kalınlaşmış, sonra ilk ağda yapışımda ruhumu teslim etmiştim 😂 ama tabii sürekli yaptırdıkça alıştım şimdi ağdadan başka bir şey kullanamıyorum ☺️
AybenYB 2cocuk2kopek ona razı oldum zaten artık kılın tüyün sonu zaten yok 😂 ama bacaklarım baya seyrekleşti 2 ayda ancak çıkıyor o da çok görünmüyor, bikini bölgem de ancak 1 ayda falan alınacak konuma geliyor o yüzden ben burdan devamke galiba 😂
Kanye Zaten bn hamile kalmadan önce lazere gitmisstim daha hamile olmamıs olanlar için tavsiye ederim .
arinmommy Bence imkanınız çarsa jilete hiç bulaşmayın hem çok hızlı çıkmasına sebep oluyor hem çoğaltıyor ben sadece kola bacağa jilet yapıyorum genitalde ağda yaptım