senem-yabaci Abbak0133 altta çok fazla baskı var. Geçen gün pembe bir şey gördüm ama doktor bir sıkıntı yok nişan değil dedi
fndd esmaugurrr Benimde aynı şekilde sanki çıkacak gibi 2 hafta önce nişanım gelmişti bugünde geliyo kanlı şekilde bakalım bebiş gelmek istiyo galiba artık
Abbak0133 fndd pekı dr bısey demıyor mu bana en ufak sancıda ve lekelenmede gel dırek gece gündüz demıstı dıkkay et canım benım allahım gununde saglıkla gelsin İşallah dualarımdasınız
fndd Abbak0133 Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yoksa 5 dakikada bi sancın yoksa ve suyun gelmediyse korkma dedi sancılarımın şiddetlenmesini bekliyorum çok düzensiz zaten şu an sancıda denilebilir mi bilmiyorum
Pinnar7 Benim ters olduğu halde 39 dedi 38 deyim 1 hafta daha bekler mi bilmiyorum. Böyle ters olanlar ne zaman doğum yaptı kızlar??
Ismigul 37 haftalık olduk ama bebeginin kafası donmemis sali günü dondurmek için mesaj yapacagiz dedi ama ani gelismler olabilir doğum olabilir acil sezaryana alabiliriz diye bir risk varmış çok stresliyim inşallah sağlık la gelir 😕
yazbebisi_ esmaugurrr 37+2 ilk başlarda bu haftaları düşünmekten bile korkardım şimdi içimde heyecan ve sabırsızlık daha ağır basıyor bebeğime kavuşmak için bekliyorumm 😭💙
esmaugurrr yazbebisi_ bende öyle oldum sanırım tabi biraz korku var bilinmezlikten dolayı ama hayırlısı Olsun inşallah diyelim