esmaugurrr aslanmommy kesinlikle bende kalmak istemiyorum bide normal doğum olacağı için insan napacağınıda bilemiyor dışarı bile çıkamıyoruz 🥲
esmaugurrr aslanmommy evet kasıklar vajina her yerin ağrıyor zaten ama enfeksiyon da tetikliyor sanırım doktor bana fitil verdide oda acaba doğumu hızlandırır mı diye düşünmüyor değilim
aslanmommy esmaugurrr bana da vermişti donaxly kullanmadım akıntım falan yok benim ama idrarda lökosit yüksek çıkmıştı sonra bol.su.ictim.diger hafta verdiğimde düşmüştü değer az kaldı zaten tekrar tek içimlik şase isticektim unuttum
Ehjfjsjs defnevedoruk bende iknciye hamileyim buda sezeryan olacak bana ikinci de erken alınıyor bebek dedi cevremdekiler sizi görünce sormak istedim demek yine zamanında oluyor oğlumda 38+4 de alinmisti
defnevedoruk Ehjfjsjs bana doktorum en başından beri 38 ortası alırız demişti, ilk bebeğim makat gelişti 39a gün vermişti ama beklemedi 38+2de aldılar bu bebişim de 38+3 olucak işte
Kajuali aslanmommy bende istemiyorum sıcakta hiç çekilmiyor karnım aşağı düştü baya bir yalancı sancılar sıklaştı gerçeği yok daha meydanda😅
aslanmommy Kajuali yalancı sancım da yok sadece bebek toplanıyor karnım sertleşiyor birde vajinam ağrıyor
akkrn esmaugurrr 38+5 hala gelen giden yok. Ptesiye kadar gelmezse yatışım yapılacak bakalım. İnşallah sağlıcakla alalım kucağımıza 🥰
fndd esmaugurrr Benimde aynı şekilde sanki çıkacak gibi 2 hafta önce nişanım gelmişti bugünde geliyo kanlı şekilde bakalım bebiş gelmek istiyo galiba artık
Abbak0133 senem-yabaci herhangı bir gelişme varmı canım salıyı beklıyor degılmi bebiş bide bende adet sancısı gıbı ağrı var sende durum ne 😊
senem-yabaci Abbak0133 bizim 30 dan beri var. Ama kız bildiğin inatçı çıktı 😂 bazen ağrılar gelip gidiyor ama düzenli değil. Salı 39+2 oluyoruz. Önce gelirse de yapacak bir şey yok 😂
senem-yabaci Abbak0133 altta çok fazla baskı var. Geçen gün pembe bir şey gördüm ama doktor bir sıkıntı yok nişan değil dedi