Atnc Herkese merhaba 2023 de 22 haftalık sezeryan doğum yaptım bebeğim 2 gün yaşadı vefat etti. Suan 20+1 haftalık hamileyim 12.haftam da Serklaj oldum. 5 gün sonra da doktor kontrolüm var detaylı ultrason gireceğim. Bugün alt tarafım da bi batma oldu bir kaç sefer sizler de de oldu mu bu şekilde ? Acaba bebek aşağıda mı çok tedirgin oldum. Ben bide 2 aydır hergün progestaan iğne vurunuyorum ve günde 3 kez hap olarak alıyorum
Srfblt Atnc canım çok geçmiş olsun bende serklajlıyım 22+3 ken serklaj yapıldı ama ameliyat olduğum andan itibaren batma gibi bir durum yaşamadım çok şükür, doktoruna sor istersen randevun ne zamansa en iyi cevabı o verir :) Bende her gün 2 progestan kullanıyorum fitil olarak, haftada bir de iğne oluyorum
ozgeserin Atnc canım hiç stres yapma hamileliğim boyunca hep yaşadım batma alt tarafta ağrı bebek büyüdükçe daha da çok oluyor baskı ağrı sen istirahat et kendini strese sokma
bilgemomy Atnc canım benim çok nadirde olsa bende arada hissetmiştim batmayı ama dikişle alakalı bir sıkıntı yok demişti . Bebek bu arada çok yukarda değil bende korktum geçen hafta ama geziyorlar sağ sol göbek delik altını vs haftadan da ötürü biraz daha asagıdalar sağ sola yatmak iyi geliyor ama kötü şeyler getirme aklına dinlenmene özen göster inşallah 💖🥰
Atnc Srfblt teşekkür ederim 💐 size de çok geçmiş olsun. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏
Atnc ozgeserin size de çok geçmiş olsun. Önce kaybım olunca tedirgin oluyorum 🥹 teşekkür ederim bilgileriniz için siz kaç haftalıksınız ?
Mormenekse-06 Atnc merhaba batma sağlıklı gebeliğimde bile çok oldu bebeğin agirligindan , büyüdüğunden demişti doçent bir doktor .
ozgeserin Atnc canım benimde bir kaybım var 19 haftalık atılmıştı dikiş ama suyum geldiği için 25 haftada doğum yaptım yaşamadı bebeğim. Bunda 12 haftada tedbir amaçlı atıldı ikiz hamileyim 35 haftaya geldik çok şükür
Srfblt Smypksy erken haftada yaptırmışsınız ne güzel yinede sürekli yatmanız gerekiyor mu acaba, doktorunuz öyle bir şey söyledi mi yoksa gündelik hayata devam edebiliyor musunuz?
Nazzz1310 Smypksy merhaba serklaj olmussunuz sanırım sürekli yatiyomusunuz ne durumda siniz acaba şimdi bende serklaj olucam 11 haftalıkken merak ettim
Rabia8998 Atnc geçmiş olsun vaktinde kucağına alırsın inşallah bende bugün serklaj olucam 13+0 28 mmdi dün rahim ağzı dua edin banada çok korkuyorum 🤲🏻
Smypksy Atnc dikiş olduğu için olabilir bence o batmalar. Bide dikişiniz varsa korkmayın sürekli dinlenin. Benim önceki hamileliğimde de dikisim vardı ona rağmen açılma olmus. Dikisim tutmuş resmen çocuğu. Ve ben sürekli yattım Allaha şükür 35 haftada doğdu.
Atnc Rabia8998 teşekkür ederim 💐 sizede çok geçmiş olsun. Hiç korkmayın bişey hissetmiyorsunuz içiniz rahat olsun stres yapmayın ☺️
Srfblt Rabia8998 çok geçmiş olsun, kendinizi hiç korkutmayın hemen olup biten bir işlem sonrasında da ağrı, sızı, acı vs olmadı bende belki değişiyordur bünyeden bünyeye göre, ama ne güzel erken haftada olup da önlem alınacak 😇
Atnc Smypksy ya çok geçmiş olsun benim önce ki gebeliğim de 22 haftalık kanamayla sezeryana aldılar açılmam olmuş 2 gün yaşadı vefat etti bebeğim şimdi de yatıyorum görümcemin tanışma isteme söz var bu sıra biraz onun için ayaklandım ama genel olarak yatıyorum
Srfblt Rabia8998 serklaj işleminde benide komple uyuttular genel anesteziyle, odama geldiğimde uyandım hemen hafif dozda veriyorlar sanırım.