kahvesever__ dedimolabilirrr haha afiyet olsun benim de oğlum istediği lahmacun o yüzden yapıyorum yoksa bu sıcakta asla yapmam🥹🥵
Alya05 kahvesever__ sıcak bişi yenilmiyor ama yemeksizde olmuyor 😁. Mangal salata közde biber patlıcan soğuk içecekler
Alya05 kahvesever__ saol canm sizede afiyet olsun Aslında klima varsa her türkü yemekte yenilir bence. Ev serinse sorun yok Benm yarın klimam gelecek. İki gözümün çiçeği 😁 kuru fasülye bile yaparım dermişim 😀😃😄😂😂😁
10gamze kahvesever__ sizin her dakika var elinizin altında hafta içi hafta sonu ohh yapın bol bol şifa olsun güle güle kullanın
kahvesever__ Alya05 kılıma yok evde evim çok sıcak oluyor heleki yemek yaparken cayır cayır yanıyor evin içi vantilatör vardı oda bozulmuş eşim akşam ben gelince yaparım dedi
Alya05 kahvesever__ vantilatorde evdeki sıcak havayı döndürüyor Allah yardımcın olsun zor vala. Bide yeni yaza girdik ve bukadar sıcak Temmuz ayını düşünemiyorum bile
Farida_Aliyeva_ Alya05 ağustosu unutmayalım yaa🥲 birde bu sıcaklarda hamile olan gariban bizler varız ekstar sıcak basıyor 🥹
Alya05 kahvesever__ yaz geldiğinde serin ülkelere özeniyorum Türkiye’nin tamamı sıcak ya Güneş bizi çok seviyor 😀😃