kahvesever__ Neler var akşama hanımlar çok sıcak havalar hiç bir şeyde yenmiyor 🥵 bugün inşallah Taş fırında lahmacun yapacağım birde salata ayran tamam 🤲🏻😊
Minnakpopus kahvesever__ doğum için artık memlekete anneme geldim 🥰 Allah ne verdiyse ortaya karışık canımın istedikleri 😂 bezelye pilav içli köfte karnabahar sarma çorba. Çok şükür 🙏
myangelson kahvesever__ off kaç gündür lahmacun çekiyor canım haftasonu söyleyeyim de eşime yiyelim ya 😁😁 bizde kuru fasulye Pirinç pilavı Cacık Turşu
10gamze kahvesever__ bizimde burda taş fırın tarzı tanıdık var çok eski bir yer sadece lahmacun yapar içini biz götürürüz ordan alacağım🙂
kahvesever__ 10gamze ne güzel valla taş fırın benim evimdede var küçük böyle geçen sene eşim almıştı hediye olarak lahmacun yapmak için özel aldırdım 🤣
10gamze kahvesever__ sizin her dakika var elinizin altında hafta içi hafta sonu ohh yapın bol bol şifa olsun güle güle kullanın
kahvesever__ myangelson oh biraz büyüsün ver eline yesin benim oğlum çok seviyor anne lahmacun yap diyor🤣🤣🤣
dedimolabilirrr kahvesever__ lahmacunda dahil içinde et olan herşeyden çok tiksindim yaa hala da geçmedi 🥲 karışık kızartma ve yoğurt ikilisi bugün yine.. yarında başka yoğurtlu bir yemek eşim isyanlarda etçil biri olarak 😅😅
kahvesever__ dedimolabilirrr haha afiyet olsun benim de oğlum istediği lahmacun o yüzden yapıyorum yoksa bu sıcakta asla yapmam🥹🥵
Faziletsolak @kahvesever__ Biber dolması yaptım Dünden sulu köftem vardı Reyhan şerbeti yaptım serin serin içeriz diye ama çorba aklıma birşey gelmedi 😅 4 yaşındaki bebem için mecbur yapmam lazım