Deletedmom81 Aybukeshn yeni ucretler konusunda bilgim yok ama dr mine tüzel cok tecrubeli ilgili tavsiye ederim
denizkoklu Ilaydaile Ya Ereni fiyatlarından dolayı tavsiye edeb çok var ama bi yandan erenden memnun kalmayan da çok duyuyorum içime sindiremedim. Siz doğumunuzu orda mı yapacaksınız ve çevrenizde var mı menun kalan
OgretmenEva denizkoklu göztepe medical parkta mehtap Yazıcıoğluna gidiyorum çok memnunum güler yüzlü, sakin, alanında uzman bir doktor. Yalnızca doktora talep çok olduğu için zaman zaman randevular aksayabiliyor
haticela denizkoklu 110tl muayene ücreti ödüyorum normal doğum yılbaşından önce 1800sezerdanda 2500 yenii fiyatları daha sormadım Çarşamba Şirvan senide bilgilendiririm istersen
denizkoklu haticela Çok sevinirim valla sorduğunda beni de bilgilendirirswn ☺️ Avicennanın da methini duydum fiyatları da iyi gibi
haticela Nerm7n genelde hastanenin doktorları iyi zaten bende öneriyle gitmiştim memnun kalırsınız isallah
Nerm7n haticela AA rastlantıya bak ne güzel 😊 ben ilk defa gidicem o hastaneye normalde Zeynep kalmile gidiyordum. Ama orada sağlıklı takip olmuyor bence bakalım İbrahim beyi Öner’i ile gidicez. Bugün sağlık ocağında bütün tahlillerimi yaptırdım Çarşamba 1 de göstercem
AyseDuru @Mervezngn bende 34 haftalık hamileyim Hale Hanıma gidiyorum doğuma gece yada haftasonu olunca kendisi mi giriyor bunu bi dahaki gittiğimde soracaktım ama sizin bilginiz vardır belki.
Mervezngn AyseDuru kendisi girmiyor benim Doğum gece oldu nöbetçi doktor girdi ayrıca ben ölü Doğum yaptım hale hanım sadece bi defa geldi görmeye sonra gitti pekte ilgili değildi ama o an insan can acısıyla umursamıyor
AyseDuru @denizkoklu muayene 85 tl normal 2250 sezaryen 2750 olarak güncellenmiş 2019 fiyatları özel yüzyıl pendik hastanesinin
Mervezngn denizkoklu geçtiğimiz Temmuz 1600 normal Doğum 85 muayene ücreti. Suanda hem muayene hem Doğum ücretleri artmış bilmiyorum ne kadar oldu arayıp bilgi alabilirsiniz
Mervezngn denizkoklu sonradan aklıma geldi o yazdıklarım o yüzden öyle dedim iyi bi kadın işini güzel yapıyo ama fazla konuşmuyor gerekli olanları söyleyip yolluyo bunu suan daha iyi anlıyorum neden derseniz ikinci gebeliğim başka doktora gidiyorum o çok ilgili konuşkan mesela uzun uzun anlatıyor dinliyor bende böyle birini istiyodum zaten 2. Gebelikte daha iyi anladım
Rks034 Bende Ataşehir de de oturuyorum fakat Çamlıca Medipol Kadriye Erdoğan a gidiyorum memnunum fiyatlarda oldukça uygun hastane yeni açılmış temiz çalışanlarıda ilgililer şimdilik benim bir problemim yok tavsiye ederim