denizkoklu Kızlar selamm 🤗 30 haftalık hamileyim Ataşehirde oturuyorum. Bebeğim dönmediği için normal mi sezeryan mı olacağım belli değil. Bu tarafta doğum yapan , memnun kalan , hastane önerisi doktor önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏼 Veya memnun kalmadığınız yerler varsa onu da bilmek isterim.
haticela denizkoklu ben küçük bakkalköyde avecenna Hastanesi'ne gidiyorum canım doktor Sibel zorbas doktorum yoğun ama süper ilgileniyor hastane personelide iyi ilgileniyor dogumuma bı ay var
Buseeozd denizkoklu kozyatagı central hospital. Fatmanur hanımın hastasıyım. 38+5teyim doğum yapmayı bekliyorum. Yenidoğan yogun bakımı falan da var hastanenin. Doğum konusunda çok aktif bir hastane. Tavsiye ederim
denizannee denizkoklu üsküdar hospital türkte baran hanıma gidiyorum. Muayene sgkliya 73 tl normal doğum 1250 tl ama 2018 fiyatları bunlar en son gittiğimde fiyatlar guncellenmemisti.
Mervezngn denizkoklu pendik yüzyıl hastanesini tavsiye ederim ben ilk Doğumu orda yaptım hale hanıma gidiyodum
denizkoklu Buseeozd Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 😊 Peki doğum ücretleriyle ilgili bilginiz var mı?
Buseeozd denizkoklu benim özel sigortam olduğu için fiyatlar biraz yüksekten alınıyor sigortadan. Ama yanlıs bilmiyorsam normal 3.500 civarı sezeryan 5.500 civarı yine dogru bilgiyi hastaneden öğrenebilirsiniz.
haticela denizkoklu 110tl muayene ücreti ödüyorum normal doğum yılbaşından önce 1800sezerdanda 2500 yenii fiyatları daha sormadım Çarşamba Şirvan senide bilgilendiririm istersen
Duyguxx Merhaba Koşuyolu medipol hastanesine gidiyorum doktorum Nil Yavuz Ay. Çok çok memnunum. 1 sene önce dış gebelik tedavisi olduğum doktorum. Şu an hamilelik kontrollerime gidiyorum. Muayene ücreti sgklı 180tl. Normal Doğum 3100 sezeryan Doğum 3900 tl 😊🙏🏻
haticela Nerm7n genelde hastanenin doktorları iyi zaten bende öneriyle gitmiştim memnun kalırsınız isallah
HilalSahinoglu Küçükbakkalköy Eren hastanesi ile ilgili bilgiai olan var mı? Doktor tavsiyesi, doğum ücretleri, ilgi alaka vs ile ilgili...
Ilaydaile denizkoklu selam canım ben k.bakkalköyde eren hastanesine gidiyorum tülin hanıma 37.haftamdayım bi sorun yok 😊
denizkoklu Ilaydaile Ya Ereni fiyatlarından dolayı tavsiye edeb çok var ama bi yandan erenden memnun kalmayan da çok duyuyorum içime sindiremedim. Siz doğumunuzu orda mı yapacaksınız ve çevrenizde var mı menun kalan
Mervezngn denizkoklu geçtiğimiz Temmuz 1600 normal Doğum 85 muayene ücreti. Suanda hem muayene hem Doğum ücretleri artmış bilmiyorum ne kadar oldu arayıp bilgi alabilirsiniz
HilalSahinoglu Ilaydaile hastanenin geneliyle ilgili düşünceleriniz nedir? Doktor harici diğer görevlilerin yaklaşımları vs. Daha önce doğum yapanlar ile ilgili de bilginiz var mı?
Deletedmom667 Ilaydaile bende doktorumu değiştircem kısmetse gideceğim doktor doğumlarını eren hastanesinde yapıyormuş hasta odaları hakkında bılgınız varmı