bebek_29 Hava çok sıcakk ya tüm pencereler açık olmasına rağmen serinlemiyor sizin oralar nasıl sıcak mı?????
1tosbikannesi bebek_29 ay muğlada yanıyor resmen bu ay böyleyse temmuzu ağustosu düşünmek bile istemiyorum 😞
Duygu027 bebek_29 bizim burada aynı durumda yatak odası hariç her yer serin geliyor bana Gaziantepdeyim bende
Alya05 bebek_29 bizim burasıda zaff germeeee 😁😁😁 bahçeye indik çocuklarla bahçe daha serin gündüz tam cehennemdi Şükür yarın klimam geliyor 🥳🥳🥳🥳
Sudee01 bebek_29 oy hiç sorma kuzuu tansiyonum çok düşük bunun yüzünden 🥴 sen hangi şehirdesin aşkım?
Busrakarakaya1 bebek_29 benimde annemler orda bayrama memlekete gittim fenalardaydım zor kendimi eve attım . Bende Elazığ’da oturuyorum
Ecekcln 1tosbikannesi Muğlanın neresindensiniz bende burdayım çok sıcak dışarı çıkılcak gibi değil evde de durulmuyor
Alya05 bebek_29 Benm vardı canm ev taşıdım diğer evde kaldı yarın gelecek iki gözümün çiçeği Batmanda çok sıcak Diyarbakır normalde batmanda daha serin olması gerekiyor du Kesinlikle klima almalısın
1tosbikannesi bebek_29 yine denizde, otelde klimayla serinlersin canım ama gezme konusunda pek birşey diyemem 🌸
Sevinc44 bebek_29 Almanya’dayim daha bugün kemiklerimiz ısındı 😂 3 gun yanacak sonra yine yagmurlu görünüyor
MadameTussauds Sevinc44 Bende Almanyadayim hangi sehirdesin ? Aynen valla bizde bugün isindik yarin 31 derece sonra firtina gösteriyor her zaman ki yagmur simsek gök gürültüsü alayii gelecek 😂😂
Sevinc44 Alya05 ömrüm doguda geçti zaten hehdhdjdj biliyorum o sıcakları valla. Allah yardımcımız olsun 🥲