shydoll Kızlar eltimin kan testi beta hcg 23,6 çıktı ama bat 9 Hazirandı kan testini de 11 haziranda verdi bu şekilde çıktı normal mi?
Meltemyk shydoll evet canım çok normal herkez aynı gün yumurtlamıyor o yüzden çok normal 2 günde bir artış önemli
shydoll Meltemyk iki gün sonra 2 katı olursa her şey yolunda demek dimi? Dün test vermişti yarın tekrar verecek inşallah artmıştır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Meltemyk shydoll evet iki katı yada %60 falan artış olması lazım ben çok düşük öğrendim o yüzden içiniz rahat etsin hiç strese sokmasın kendisini 😂😇
busetekerr Meltemyk siz kaçla öğrendiniz benim 9 gün gecikme 29.3 ile öğrendim içimde baya korku var 🙏🏻😔
Meltemyk busetekerr aynı şekilde 9 gün gecikmeyle 23 le öğrendim geç döllenme sakın korkma suan 16 haftalık hamileyimm bende
busetekerr Meltemyk içinde baya korku var inşallah sağlıklı bir şekilde değerim yükselir rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️
Ervahayal Meltemyk 5 haftalık hamileyim şuan yumurtlamadan 11 gün sonra 292 beta ile öğrendim zamanında yumurtlama olmuşmu oluyor ozmn geç döllenme olayı nedir bilmıyorum ama kızlarımda öyle demişti doktor geç döllenme demişti
Meltemyk busetekerr insallah canım insallah ama korkma benim de aynıydı doktorun da o kadar moralimi bozmasına rağmen umudumu kaybetmedim O yüzden hiç korkma canım
busetekerr Meltemyk Geldim kız 🤣 11 Haziran verdiğim kan 29.3 çıkmıştı dün verdiğim de De e nabizda >1000 yazıyor nasıl sence
Meltemyk Ervahayal zamanında olmuş olıyo bazılarının mesela adetten bi hafta önce hamile olduğu belli oluyo hemen yumurta döllenmiş oluyor . Benimde mesela adet 9 gün gecikmeyle öğrendim oda geç dölleniyor yani geç yumurtluyorsun
Meltemyk Ervahayal yok canım etkilemiyor benim kızım olucak Allah nasip ederse ama cinsiyetle bi alakası yok
Ervahayal Meltemyk hm seninkinde tam yumurtlama günümü oldu ben ovulasyonla takip yaptım yumurtlama + çatlamayı değerlendirdim
Meltemyk Ervahayal be hiç takip etmedim doktorum adet tarihimi geç tarihe çekti doktorum geç yumurtlama olduğunu söyledi sen o günleri takip etttiysen güzel işte test yaptın mı