TubaAyla13 Bende 38+5 oldum dün nisanim geldi heyecanla bekliyorum tatlı kızımı bir an önce gelsin 🥰🥰🥰
Zumzum1 TubaAyla13 gozun aydin canim dogum yaptin mi ? Nisan gelmesinde ne gibi hissiyatin vardi sancilaniyormuydun ?
Zumzum1 gndgdumelike evet ya ama ben cok yoruldum 3 haftadir surekli sanci sertlesme gercektn artik agliyorum o derece 😔
Burnosunn_annesi @gndgdumelike canım benim ne yaptın bebiş geldi mi merak ettim seni nasılsınız haber et yaz buraya
gndgdumelike Burnosunn_annesi ah geldi geldi canım dün sabah 09.13’te doğdu ikimizde iyiyiz şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz 🥹♥️
Burnosunn_annesi gndgdumelike çok sevindim kuzum gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 🥰 normal oldu demi en son suni sancı vereceklerdi
Angel23 Zumzum1 ikinci gebelikte kolay olur dediler ilk Normal kolaydı dün öğlen 3 ten beri hastanedeyiz suyum geldi suni yiyorum hâlâ tık yok
gndgdumelike Burnosunn_annesi Aminn inşallah canım benim Allah razı olsun🥰 evett normal doğum oldu, yatışım yapılınca önce fitille sonrasında suni sancıyla başlattılar
Burnosunn_annesi 3_bebelianne sanırım 6 gün işi bozmuş 😂 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻♥️