aslanmommy gndgdumelike 38 haftadayim bende de tık yok sadece bir tarafa toplanıyor karnım sertleşiyor sadece
Almina09 gndgdumelike bilmiyorum artık ilki kızdı buda erkek nazlı mı yaman mı Bi kaç gün içinde görecem bnde ☺️
Seltun zeynepcee1 sancı çıkıyordu nst’de 34. Haftada. 37’ye kadar genelde yatmaya çalıştım. Yorulunca kasılmalar oluyır ve o da snacı gibi çıkıyor sanırım. 37’den sonra izne ayrılınca kasılmalar da azaldı😂😂😂 Erken haftalarda cok yormamak lazim vucudu
zeynepcee1 Seltun ben evdeyim sürekli yasak vermişlerdi. Bazen iki dk mutfağa gidince bile sertleşiyor karnım
Anniskoo0634 gndgdumelike tabi bir ton vitamin mineral folik asit vs oturdukları yerden bir sürü hizmet gidiyor onlara yerlerini sevmişler çıkmak bilmiyorlar ben de anlamadım😄
Zeynep85 gndgdumelike nts ye girince aksi gibi sancı yoktu 😅 doktora söyledim de normal dedi erken doğum belli olmaz dedi bakalım ne zaman gelecek bebiş erken gelmesin de daha hazırlıkları bitmedi ☺️
Nefes123- gndgdumelike bizde salıya kadar beklicez bakalım daha beklemeye gerek yok riske giriyor artık
gndgdumelike Arkadaşlar ben eleniyorumm 🥹🥹 yarın sabaha yatış verdi suni sancıyla doğum başlatacaklar 🥲🥲🥲🥲 @Burnosunn_annesi
Burnosunn_annesi gndgdumelike ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla hayırla gelsin minik adam 🤲🏻 haber et kuzum 🥰
esmaugurrr Bizde 37+6 olduk bekliyoruz hala açılma falan yok şimdilik sancıda çok nadir şuan vajinada batma hissi çok fazla sadece